Publicat : joi, mart. 12th, 2015

Incredibil! Asa arata centrul local APIA din Valea Plopilor

APIA 1Cladirea in care isi desfasoara activitatea 5 angajati ai APIA Giurgiu – centrul local din satul Valea Plopilor, comuna Ghimpati – la care sunt arondate 9 (noua) primarii din judet: Mihailesti, Buturugeni, Gradinari, Ghimpati, Bulbucata, Iepuresti, Schitu, Letca Noua si Clejani, pare mai degraba o cladire parasita, aflata pe un loc viran, nu un loc in care isi desfasoara activitatea niste functionari.

Primarul din Ghimpati, Constantin Carapanceanu, ne-a relatat ca a incercat de cateva ori sa colaboreze cu cei de la APIA Giurgiu, pentru ca sediul centrului local sa fie mutat intr-un loc civilizat, insa s-a lovit de aceeasi replica: nu sunt bani.

apia 2De aceea, impreuna cu toti primarii comunelor arondate acestui centru local APIA, au semnat o adresa catre Ministerul Agriculturii, prin care cer mutarea spatiului in centrul comunei Ghimpati, oferind sprijin pentru aceasta mutare.

„Am localizat un spatiu chiar in centrul comunei, pe care il putem compartimenta, si unde cei care vin si trebuie sa astepte pentru rezolvarea problemelor au si o sucursala CEC aproape, au si un magazin „Shop & Go” de unde pot lua o cafea, au mijloace de transport in comun… Am luat legatura si cu ceilalti opt primari si au fost de acord sa semneze aceasta adresa… Suntem, totusi in secolul XXI…”, a precizat primarul Carapanceanu.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. crissti spune:

    Ce vrea sa transmita acest articol ? Ca la APIA sunt functionari care lucreaza in locuri improprii sau ca 9 primari vor sa mute sediul unei institutii ?