Publicat : mie, mai 25th, 2016

Inedit – Candidatul Norut Stanisteanu (PML) il felicita pe Niculae Badalau (PSD)

norut declaratieIntr-o recenta conferinta de presa, candidatul Partidului Miscarea Liberala pentru Primaria Giurgiu, Norut Stanisteanu a facut un gest inedit, cu reale conotatii sarcastice. Stanisteanu l-a felicitat pe Niculae Badalau, presedintele PSD Giurgiu, pentru ca i-a oferit sansa sa “se bata” in campania electorala cu cinci candidati de la Partidul Social Democrat.
“Il felicit sincer pe Badalau, pentru ca a reusit sa aiba cinci candidati ai PSD pentru Primaria Giurgiu. Si toti sunt in lupta cu mine… Nicolae Barbu este candidatul PSD. Alexandru Vladu are un trecut politic mai sinuos – PPDD, PSD si de doua luni a devenit neoliberal… Florian Nicolae a devenit liberal dupa un stagiu considerabil la PSD. Liliana Ciobanu are in spate 12 ani de militantism la PSD… In ceea ce il priveste pe Ionel Dinu, si acesta are radacini social democrate…” a declarat Norut Stanisteanu.
Dupa aceasta declaratie sarcastica a lui Stanisteanu, nu putem sa nu remarcam adevarul din declaratie si sa nu apreciem faptul ca PSD Giurgiu a fost o pepiniera de candidati. Sau este o strategie pusa la cale de Badalau&co?

Despre autor

-