Publicat : lun, apr. 25th, 2016

Intelegere intre PSD si PNL Giurgiu sau “sulfa” de campanie?

simona gheorghePresedinta organizatiei judetene de femei a Miscarii Populare Giurgiu, Simona Gheorghe, a facut o declaratie care se doreste a fi o bomba de campanie. Domnia sa a precizat ca ar avea informatii ca ar exista o intelegere la nivel de partide intre PSD si PNL pentru localele din 2016…
“Se pare ca PSD si PNL au o întelegere la nivelul judetului Giurgiu. Prin aceasta, PSD-ul urmeaza sa câstige alegerile la nivel de judet, iar PNL pe municipiu. Este o întelegere la nivelul liderilor de partide, de împartire a spatiilor de dominanta. Este un pronostic bazat pe informatii reale”, a declarat Simona Gheorghe.
Este o informatie greu de digerat, motiv pentru care o plasma in categoria “petardelor de campanie”… Cine si-ar putea imagina ca senatorul Badalau sta la aceeasi masa cu Dumitru Beianu si Gheorghe Stefan, punand la cale un astfel de plan pagubos – in care Badalau si PSD sa castige CJ (pe care il vor castiga oricum) si sa le ofere celor de la PNL Primaria Giurgiu. Ce ar putea primi in schimb PSD? Care, asa cum am spus, castiga fara eforturi mari suprematia in CJ, iar Barbu va castiga Primaria Giurgiu?
Trecand la lucruri ceva mai serioase, trebuie sa precizam ca Simona Gheorghe a lansat in aceeasi conferinta de presa, idea unei dezbateri transpartinice, pentru un proiect de dezvoltare al judetului Giurgiu, idée la care spera sa adere atat mediul politic, cat si societatea civila.

Despre autor

-