Publicat : lun, feb. 8th, 2016

Ionel Dinu a intors-o ca la Ploiesti

Dinu Ionel sczSchimbare de atitudine a lui Ionel Dinu, dupa ce l-a provocat pe Gheorghe Stefan sa dea amanunte despre “afacerea Morunul” si dupa ce l-a acuzat pe acesta ca ar fi fortat mana presedintelui CJ sa dea lucrari unor firme din Capitala. Dar mai ales dupa ce Gheorghe Stefan a declarat public ca l-a actionat in instanta pe Ionel Dinu, cerandu-i acestuia ca despagubire pentru prejudicierea imaginii  “modica suma” de 20.000 de euro.
“M-a deranjat ce s-a scris in presa locala de acest caz. Au fost doar contre… L-am provocat pe Gheorghe Stefan sa ne spuna despre afacerea Morunul, ceea ce a si facut, iar eu sunt multumit de explicatii. In ce priveste cealalta chestiune, cu firmele, cel care mi-a oferit informatiile nu vrea sa mai recunoasca acum acest lucru.
Ii transmit scuzele de rigoare lui Gheorghe Stefan si ii transmit ca in calitatea de copresedinte a domniei sale la PNL Giurgiu s-ar putea ca in Ionel Dinu si Miscarea Populara sa aiba un prieten…”, a declarat liderul MP Giurgiu.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Eu nu am cerut scuze publice domnului Dinu pt acuzele aduse si nici nu mizez pe ajutorul domniei sale sau a MP in alegeri. Sunt barbat si rezultatul alegerilor locale sau parlamentare mi-l voi asuma asa cum va fi el.
    Consider ca raul este deja facut si este ireparabil prin acuzele aduse de domnul Dinu la adresa mea, drept pentru care nu voi renunta la proces si despagubire pentru ca a dat acest comunicat.
    Cu respect,
    Gheorghe Stefan