Ionel Muscalu: ALDE este o busola politica in Romania!

muscaluIntr-o recenta conferinta de presa, purtatorul de cuvant ALDE Giurgiu, Ionel Muscalu a facut un rechizitoriu dur la adresa guvernului de “tehnoratati” si al celor care sustin acest guvern.
“Am senzatia ca traiesc intr-o poveste scrisa de un scriitor strain – o poveste ipocrita in care vedem cu totii ca imparatul este gol, dar ni se prezinta ca fiind imbracat.
Guvernul de tehnoratati a facut o agenda politica in care nu se vede Romania si romanii… Traim intr-un paradox: ei ne spun ca de fapt Romania a crescut economic, iar pe strada vedem oameni nefericiti. Ideea este ca traim intr-o tara trista, pe care oamenii astia o fac vesela la televizor…
Unde este cresterea economica? Doar in statistici? Pentru ca in buzunarele oamenilor nu se vede nimic.
Dacian Ciolos ne-a mintit spunand ca nu va face politica, in schimb a dat afara toti secretarii de stat, prefectii si subprefectii, in speranta ca asa va castiga alegerile…
Alina Gorghiu ne spune ca marirea salariilor este o crima politica, in timp ce sta la masa cu Falca, Boagiu, Anastase sau Videanu…”, a spus Muscalu.
Purtatorul de cuvant al ALDE Giurgiu a declarat ca partidul pe care il reprezinta este cel care confera continuitate liberalismului din Romania…
“Noi suntem adevaratii liberali!ALDE este o busola politica in Romania. Vom trimite in Parlamentul Romaniei oameni care sa nu doarma, pentru ca avem listele cu cei mai competenti candidati”, a precizat Ionel Muscalu.

2 comentarii

  1. …De fapt d-le poet Muscalu, voi cu acest vehicul numit ALDE, a-ti facut o adunatura de fosile ideologice (Andronache, Mustatea, Vladu etc.), care v-ati autointitulat liberali si v-ati dus la stanga dupa ciolan ! Frumos iti sade coane Ionele, militant liberal vechi la brat cu Andronache !!!

Comentariile sunt inchise