Publicat : sâm, apr. 2nd, 2016

Ionel Muscalu: Cei care parasesc PNL-ul, nu pleaca de bine…

Muscalu IIntr-o recenta conferinta de presa desfasurata la sediul ALDE Giurgiu, Ionel Muscalu, purtator de cuvant al acestei formatiuni politice si fost militant al PNL Giurgiu a facut o declaratie usturatoare la adresa fostului sau partid.
Maestru al vorbelor mestesugite, Muscalu a precizat ca principalul bazin electoral al ALDE este… PNL, iar in acest context a facut o analiza a situatiei din actualul PNL Giurgiu (atat cat a mai ramas din acest partid).
„Vedem cu totii ca in PNL Giurgiu lucrurile nu s-au linistit, inca mai pleaca oameni… Si presupun ca nu pleaca de bine. In PNL Giurgiu este o stare confuza, care provoaca aceste plecari, chiar inainte de alegeri. Atunci cand partidele trebuie sa isi arate forta, atunci cand partidele trebuie sa arate unitate, atunci cand partidele trebuie sa transmita un mesaj clar catre electorat, mesajul PNL Giurgiu este… noi cam plecam de aici!” a declarat Muscalu.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. doi anonimi spune:

    Vor si ei sa se angajeze la ANPM CONSILIERE, ce e asa de condamnat?

  2. ioana popescu spune:

    La ultima lor conferinta de presa, cei cativa care au mai ramas la Pnl(exceptandu-l pe Alin Gutu toti sunt traseisti)au sustinut ca sunt o echipa bine unita!!! Exista echipe cu doi componenti (badminton,tenis de masa etc.),exista echipe cu 15 componenti-ex rugby-.Dar (cei mai in varsta stiu)exista si echipa formata din 6 insi – echipa de ȚURCA…La pnl gr se joaca ȚURCA..!!!!