Publicat : Dum, mai 24th, 2015

La Mihailesti, Vasile Blaga „le-a frecat ridichea” liberalilor giurgiuveni

c club 1Reuniunea liberalilor de la Mihailesti (de la inceputul acestei saptamani) nu a fost atat de linistita cum au lasat sa se inteleaga oficialii. Mai intai, copresedintele PNL Giurgiu – Gheorghe Stefan – gazda evenimentului, „le-a sterpezit dintii” liberalilor autentici cu imnul Verde inrourat, ce-i drept, la volum cam… deranjant. Dupa care, amfitrionul a invitat pe cei doi presedinti sa ia cuvantul, nu inainte de a face promisiunea ca organizatia din Giurgiu si-a propus sa devina cea mai cea din tara…

Daca Alina Gorghiu a vorbit „ca o doamna” timp de doua minute si n-a spus nimic de retinut, nu acelasi lucru l-a facut Blaga.

„Buldogul” s-a repezit in microfon si i-a mustruluit pe liberali… „Nu pot sa spun ca sunt multumit de aceasta organizatie. Nu pot uita rezultatele lamentabile pe care le-ati avut la ultimele alegeri! (ultimii pe tara – N.R.). Nu va culcati pe laurii victoriei si puneti osul la munca. Vreti la cascavalul puterii? Atunci treceti la treaba, nu va laudati singuri”, a spus Blaga.

Si a continuat asa timp de vreo cinci minute, care pareau ca nu se mai termina pentru liberalii rasfirati printre pedelisti…

Ca sa dreaga cumva busuiocul, Gheorghe Stefan a anuntat ca ii va da cuvantul si unui primar autentic liberal – primarul de Cosoba… Numai ca Vasile Blaga „i-a taiat macaroana” spunandul de la masa ca dupa ce a vorbit el, nu mai vorbeste nimeni.

Asadar, momente tensionate, care au „intrat in normal” abia dupa… cateva sprituri…

N.R. Intrebat daca asa au stat lucrurile la intalnirea de la Mihailesti, presedintele organizatiei municipale PNL Giurgiu – Dumitru Beianu a recunoscut ca fostul lider PDL (Vasile Blaga – N.R.) a avut acea „reactie mai dura de indemn la munca politica”…

„Discursul nu a fost atat de dur cum spuneti, insa, DA, a fost un indemn la munca mai multa si la rezultate mai vizibile”, a precizat Beianu.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Garbaciu spune:

    Probabil ca aceste invataminte ale lui Blaga catre liberalii giurgiuveni erau inainte sa-l salte DNA pe ginere,si inainte de denuntul lui Valcov despre ce directive primea de la Blaga cand era primar la Slatina.