Liberalii sustin ca doi contracandidati de la PSD sunt… “paraciosii clasei”

pnl-giurgiuGheorghe Stefan, liderul liberalilor giurgiuveni si candidat al PNL Giurgiu pentru Camera Deputatilor a declarat miercuri, 23 noiembrie ca militantii din PSD recurg la mijloace care nu le fac cinste pentru “a pune talpi” campaniei liberalilor.
“Am spus mereu ca imi doresc si voi practica o campanie cinstita si onesta, fara atacuri la persoana si fara tertipuri necinstite…
Cei carora le-am cerut sa faca si ei o campanie curata – contracandidatii din celelalte partide – nu se prea tin de cuvant. Saptamana trecuta, la Gaujani, unul dintre cei doi candidati ai PSD pentru Camera Deputatilor a sunat un prieten din Politie sau din Jandarmerie, reclamand faptul ca de la un megafon montat pe un autoturism difuzam muzica populara instrumentala. Este modul nostru de a face oamenii sa iasa la poarta pentru a putea sta de vorba cu acestia.
Desi nu se emitea niciun mesaj politic, echipajul mixt (politist si jandarm) ne-au confiscat CD-ul cu muzica .
Acelasi lucru s-a intamplat si luni dupa amiaza in comuna Oinacu, cand celalalt paracios de la PSD, care lucreaza la CJ a trimis un echipaj sa incerce sa opreasca muzica. Dupa ce am explicat organelor de ordine ca nu exista nicio lege care sa interzica difuzarea de muzica populara instrumentala, ne-am continuat marsul prin comuna si discutiile cu oamenii”, a declarat Gheorghe Stefan.
Liderul PNL Giurgiu a mai spus ca nimani nu il poate opri sa ajunga in fata electoratului si sa isi promoveze programul politic…
“Dupa alegerile locale, PSD-ul din Giurgiu a promis depolitizarea Consiliului Judetean. Constat ca institutia este mai politizata ca oricand… Se folosesc de infrastructura CJ, de autoturisme, de soferi, combustibil, de sefii serviciilor subordonate sau de angajati, pe care i-au implicat in campania electorala.
Eu nu le cer decat sa facem campanie in conformitete cu legile in vigoare”, a declarat Gheorghe Stefan, candidatul PNL Giurgiu pentru Camera Deputatilor.

Articol comandat de PNL – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160004.