Publicat : mar, mai 24th, 2016

Lipsa de inspiratie sau furaciune de campanie

furaciuniLipsa de imaginatie si de perspectiva a penelistului de conjunctura, Nicolae Florian (Floricel) se vede si in “strategia” de alegere a sloganului electoral.
Dar, lipsa de imaginatie a staff-ului de campanie incropit cu “oaste de stransura” nu l-a ajutat catusi de putin sa gaseasca un slogan inteligent si care sa nu mai fi fost folosit. Astfel ca au luat ce au avut prin casa. Asa se face ca i-au furat, pur si simplu sloganul lui Norut Stanisteanu. Pe principiul, “cine a plecat (din PNL), sloganul nu l-a luat. Astfel ca i l-am… furat”.
In toamna anului trecut, cand liberalii giurgiuveni au comandat vestitul sondaj, platit de Stanisteanu si Norut si “castigat” de cine trebuia, Norut Stanisteanu si-a tiparit cateva flayere cu sloganul “Imi pasa de giurgiuveni!”.
Sloganul apare acum, cu o mica schimbare de topica pe afisele electorale ale lui Nicolae Florian – “Ne pasa de Giurgiu”.
Nu stim la cine se refera Floricel, cand pune problema la plural, desi el este singur pe afis. Cat de tare “le” pasa s-a vazut in 16 ani de guvernare liberala a municipiului – cu un Lucian Iliescu revenit pe un cal alb de-a dreapta lui Floricel si cu opt ani de guvernare liberala a judetului – Beianu si Mustatea.
De asta spunem ca noul slogan al… Floricelelor nu se potriveste deloc, lasand deoparte faptul ca este o “furaciune” dupa sloganu lui Stanisteanu.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Membru PNL spune:

  SA FIM SINCERI
  ESTE IN STARE DE CEVA NICOLAE FLORIAN ?
  DL STANISTAENU ESTE UN PROFESIONIST ADEVARAT
  TOT RESPECTUL PTR DANSUL

 2. Balalau spune:

  Nenea Diaconescu!!Ca să fiți sigur că nu o să câștige alegerile Floricel!! Faceți urgent singură variantă care va mai rămas–(vezi Hexi pharma)