Publicat : mie, mai 17th, 2017

Liviu Dragnea a avut o revelatie: ministrul Razvan Cuc, “ este un baiat tanar care are minte”

RC LDPresedintele PSD, Liviu Dragnea a avut o revelatie cu privire la ministrul Transporturilor, giurgiuveanul Razvan Cuc. Aflat intr-o vizita in judetul Olt, liderul suprem al social democratilor ar fi declarat (conform https://www.antena3.ro/politica/dragnea-a-recunoscut-ce-parere-are-seful-psd-despre-ministrul-transporturilor-razvan-cuc-413364.html) ca initial nu a avut incredere in Razvan Cuc, dar ulterior a constatat ca tanarul ministru de la Transporturi “are minte”…
Raspunzand la o intrebare a jurnalistilor referitoare la “ordinea” din infrastructura, Liviu Dragnea a raspuns:
“A început să se facă ordine. În primul rând trebuie pusă rânduială în infrastructură în modul în care se iau deciziile şi o spun cu satisfacţie că baiatul acesta tânăr de la Transporturi – eu nu am avut iniţial încredere în el – cu tot ceea ce face mie îmi dă semne bune. A pus ordine, are un câmp de acţiune foarte mare. Este un baiat tânăr care are minte”, a declarat Dragnea.
Intr-o societate ideala (nu utopica), aceasta declaratie ar fi sunat ca un afront adus giurgiuvenilor in general si lui Razvan Cuc in special… Mai mult de atat, daca Dragnea a fost sceptic cu privire la calitatile ministrului Cuc, de ce a acceptat riscul ca acesta sa ocupe portofoliul de la Transporturi – un minister dificil, cu care nu se poate juca nici macar liderul celui mai mare partid din tara.
Noroc ca ministrul Razvan Cuc a demonstrat (pana la proba contrarie) ca stie si ca poate sa puna ordine acolo unde inaintasii lui au creat haos. O bila alba pentru Giurgiu.

Despre autor

-