Publicat : vin, mai 29th, 2015

Lucian Dumitru este secretar general al Ministerului Agriculturii

lucian-DumitruFostul subrefect de Giurgiu, Lucian Dumitru, a fost numit inca de joi, 28 mai, secretar general al Ministerului Agriculturii.

Anuntul (fara nominalizare) a fost facut saptamana trecuta de senatorul Niculae Badalau, insa confirmarea a fost facuta astazi, 29 mai de acelasi lider PSD.

N.R. Ne bucuram ca secretarul general adjunct al PSD promoveaza oameni tineri din judetul Giurgiu in structurile administratiei centrale, insa avem si nelamuriri… Una dintre nedumeriri: Lucian Dumitru era subprefect… apolitic… Ce legatura avea cu PSD? Asadar, nu putem crede ca a fost sustinut de Niculae Badalau… Nedumerirea numarul II se refera la vechimea (ipotetica) de… pesedist (apolitic, evident) a lui Lucian Dumitru… Parca e prea mica… In rest, numai de bine.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. cris spune:

    ei, uite aici chiar nu l+am intels pe Badalau… daca la ceilalti secretari de stat era clar, aici… ce treaba are pitigoiul asta cu PSD-ul??? Toata lumea stie ce hram a purtat inainte…a venit in PSD, l-a pus subprefect, ok… dar chiar asa mare valoare o avea sa ajunga secretar de stat? chiar nu mai avea alti oameni PSD-ul sa promoveze? un mare semn de intrebare… PS: oricum, pe siteul oficial al ministerului cu orcina nici vorba de numele asta…