Publicat : sâm, apr. 22nd, 2017

Marian Maroiu – noul presedinte al organizatiei municipale PNL Giurgiu

M. MaroiuMarian Maroiu a castigat detasat astazi (22 aprilie) alegerile pentru desemnarea presedintelui organizatiei municipale PNL Giurgiu. Cu un scor zdrobitor fata de ceilalti doi contracanditati…
Dintr-un total de 229 de voturi exprimate, Marian Maroiu a obtinut 124 de voturi, Cosmin Marciu a fost votat de 76 de delegati, iar Dana Andreea Danciu a avut de partea ei doar 27 de votanti. Din totalul de voturi exprimate, doua buletine de vot au fost declarate nule…
Dupa anuntarea rezultatului, Marian Maroiu a ingropat securea razboiului si le-a transmis delegatilor la Conferinta municipala PNL un semnal de unitate si de reconstructie.
“Ma simt onorat de increderea acordata de dumneavoastra si voi face totul pentru a nu va dezamagi. Vreau ca organizatia municipala sa redevina forta care a fost acum cativa ani. Vreau ca fiecare dintre dumneavoastra sa faceti parte din aceasta echipa, nu vreau sa pierdem niciun membru… Am avut o batalie interna pana astazi, dar de maine trebuie sa ne apucam de reconstructie. Dumnezeu sa ne ajute!”

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Ala al din Giurgiu spune:

    Ce rău îmi pare ca nu am l-am luat și eu pe „Caragiale” de la Maroiu asta. Luni ma înscriu in partid la ăștia dacă tot au așa bani de dat ca sa se voteze.

  2. ioana popescu spune:

    POATE ACUM INTELEGE SI CARTITA PSD ULUI,TICA (CU PUTZA MICA) BEIANU CA E CAZUL SA SE PIARDA IN CEATA !!! EL CARE NU A CASTIGAT NICIODATA VREUN SCRUTIN….EL FIIND DOAR PUS PE DIVERSE FUNCTII !!