Publicat : vin, iun. 30th, 2017

Marian Mina, presedinte PSD Giurgiu: “Liberalii sa nu se mai agite pe căldura asta că nu le face bine!”

mm 1În ultima conferință de presă a PNL Giurgiu, Costel Dumitru făcea referire la ipotetică scindare a PSD la Giurgiu în două tabere și spunea că reînvestirea lui Răzvn Cuc la Transporturi ar fi o victorie a grupării formate împotriva lui Bădălău, tocmai pentru că acesta s-ar fi opus numirii.
În replică, președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, face și el o declarație în care numește toate aceste afirmații ca fiind intoxicări :
”Toate afirmațiile făcute sunt doar intoxicări ale membrilor unui partid care nu reușește să-și găsească propriul drum și care speră să construiască ceva prin mincună și manipulare. Mă uimește faptul că mai au timp să și fabuleze despre PSD, când ar trebui să-și canalizeze efortul spre propriul partid care încă zace într-un procent jenant pentru pretențiile pe care le au.
Dacă tot îi interesează așa de mult le spun eu: la Giurgiu PSD este la fel de unit ca și până acum, iar ultima dată când s-a văzut asta a fost la votul moțiunii de cenzură. Le mai spun că la noi nu e tirania instituită în PNL unde Marin Anton hotărăște cine ”trăiește” și cine ”moare”, politic, evident.
Domnii liberali n-au de unde să știe, dar miniștrii din Guvern nu sunt acolo pe…persoană fizică și Răzvan Cuc n-ar fi ajuns ministru fără susținerea organizației de la Giurgiu și a președintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău.
Toți membrii noștri care aspiră la funcții politice știu că noi, ca organizație, ne asumăm oamenii, îi promovăm și îi susținem.
În rest, îi asigur pe colegii liberali că suntem bine, muncim alături de primarii noștri și avem de gând să ne onorăm angajamentele pe care ni le-am asumat, rămând aceeași echipă care a făcut ca județul Giurgiu să obțină cele mai bune rezultate din țară. Să nu se mai agite pe căldura asta că nu le face bine!”

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. politicianul liberal spune:

    Nu plate Marian mina Sa le suga acadeaua liberalilor!