Marin Anton acuza ca la Prundu nu se asfalteaza, ci… se sifoneaza

Anton MIn prima conferinta de presa dupa revenirea din vacanta, liberalii au trecut la un atac frontal. Presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton a continuat “bombardamentul” la temelia lui Niculae Badalau, insa de data aceasta a pastrat “obuze” si pentru primarul comunei Prundu, Catalin Corbea. Atacul liderului liberal a avut ca punct de plecare declaratiile unor oficiali PSD care au fost facute cu privire la “inca un proiect semnat de primarul din Prundu”, un proiect de un million de euro pentru asfaltarea localitatii (compusa din satele Prundu si Puieni).
“Foarte multi bani care ajung in judetul Giurgiu, ajung intr-un fel sau altul prin buzunarele domnului Badalau… Pana acum m-am ferit sa vorbesc de comuna Prundu, pentru a nu se intetrpreta ca am motive personale… De data asta ma voi referi la Prundu, pentru ca a aparut in presa locala faptul ca s-a semnat un contract pentru asfaltarea satului Prundu si a satului Puieni. E vorba de un milion de euro pentru Prundu si Puieni. Nu ca as avea ceva, dar daca mergeti in Prundu veti vedea ca asfaltarea acolo este rezolvata de acum sase  ani! Comuna Prundu nu mai are de asfaltat decat cel mult 5% din strazi… Insa, banii care se dau acum sunt pentru reasfaltarea comunei. Probabil ca licitatia pentru acest milion de euro va insemna 500.000 de euro pentru domnul Badalau si clica lui. Sunt curios sa vad cine va castiga aceasta licitatie, chiar daca am banuieli clare cine vor fi cei care vor castiga si ce legaturi de cumetrie pesedista exista pentru plecarea unor sume deloc de neglijat catre buzunarele domnului primar din Prundu si ale domnului Badalau”, a declarat Marin Anton.
Marin Anton a invitat si presa in comuna Prundu, pentru a demonstra ca ceea ce spune este adevarat, ca nu mai este atat de mult de asfaltat si ca suma de un milion de euro este suspicios de mare. Liderul liberalilor giurgiuveni a mai apreciat ca acesti bani ar fi putut fi orientati catre alte comune din judet, care au o nevoie reala de lucrari de asfaltare, nominalizand Greaca, Oinacu sau Baneasa…
“Foarte multi bani se dau catre lucrari inventate de domnul Badalau, care intr-un fel sau altul ajung in jurul sau in legatura cu mafia pe care o mentine la Giurgiu, mafie care aduna bani pe care-i foloseste si personal dar si pentru partid. O mafie politica, care are atata curaj si nesabuinta incat spune aceste lucruri si in fata presei, doar ca sa arate ce lucruri marete fac si cum fura banii…” a incheiat liderul liberalilor giurgiuveni.

Un comentariu

  1. din cate am inteles eu, este vorba de un proiect european, nu de bani din pndl, care sa poata fi directionati spre alte comune, cum spune dl. anton aici… deci, despre ce vorbim? nu cred ca un proiect european castigat de o localitate poate fi redirectionat spre alta…

Comentariile sunt inchise