Publicat : vin, iul. 7th, 2017

Marin Anton: Intrebare publica adresata lui Niculae Badalau

ANTIn conferinta de presa de joi, 6 iulie 2017, presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton a recurs la o stratagem menita sa introduca presa in razboiul pe care il duce cu liderul PSD, Niculae Badalau.
In urma cu o saptamana, in alta conferinta de presa, Marin Anton a indemnat jurnalistii sa il intrebe pe Badalau daca stie ceva despre muncitori din Bolintin Vale care ar lucra la renovarea hotelului ALCOR din Mamaia. Iar pentru ca jurnalistii din presa locala nu au dat niciun semn (scris) ca ar fi lansat aceasta intrebare (adevarul este ca nici nu aveau cum, avand in vedere ca Niculae Badalau vine rar pe la Giurgiu) a revenit cu aceeasi intrebare…
Numai ca de data aceasta a precizat cu subiect si predicat: “Lansez aceasta intrebare in mod public: intrebati-l pe domnul Badalau daca stie ceva despre ceea ce se intampla la hotelul ALCOR din Mamaia. De ce sunt atatia muncitori din Bolintin Vale care lucreaza la fatada hotelului? Ce legatura este intre hotelul ALCOR si Badalau? Repet, este o intrebare publica!”, a declarat Anton.
Avem convingerea ca Marin Anton stie mai mult decat a spus in conferinta de presa, altfel nu il vedem intrat intr-un clinci din care ar putea iesi… mototolit.
In ce priveste hotelul de care a amintit Marin Anton, “prietenul Goagăl” poate releva multe, pentru cine stie sa citeasca… printre linkuri.

Despre autor

-