Publicat : vin, mart. 25th, 2016

Marin Anton isi negociaza trecerea la PNL Giurgiu

marin antonSurse din PNL Giurgiu ne-au informat ca in interiorul partidului sunt din nou framantari si scandaluri interne. Motivele, spun sursele, sunt discutiile din ce in ce mai dese dintre conducerea filialei PNL Giurgiu si deputatul Marin Anton, pentru ca acesta din urma sa revina in formatiunea liberala.
O parte din penelisti sunt catraniti de acest “new entry” si ii reproseaza lui Beianu ca a acordat prea mult timp pentru negocierea cu deputatul Marin Anton si ca “zestrea” in primari a lui Anton ar fi insignifianta in aritmetica alegerilor locale.
O alta informatie (neverificata si greu de crezut) care vine dinspre liberali este aceea ca Alina Gorghiu l-ar fi chemat pe Beianu la Capitala si i-ar fi recomandat sa faca un pas in spate si sa ii lase cale libera lui Anton la candidatura pentru CJ.
Contactat telefonic, deputatul Marin Anton a declarat in exclusivitate pentru Opinia Giurgiu ca a avut cateva runde de discutii cu conducerea PNL Giurgiu.
“Negociere este prea mult spus. Dar este adevarat ca am avut cateva discutii despre o eventuala intrare a mea in echipa PNL Giurgiu, Este adevarat ca nu iese fum pana nu se face foc, dar in acest caz cred ca s-a facut prea mult fum pentru ca cineva atata focul.
In ce priveste o eventuala interventie a conducerii centrale a PNL, nu am auzit si nu cred asa ceva. Nu cred ca Centrul se implica activ in problemele filialelor”, a declarat Marin Anton.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Nea Marin spune:

    Fugi ca vreau!