Marin Anton: Va spun cu toata responsabilitatea – PSD cauta solutii sa iasa de la guvernare!

anton MIntr-o recenta conferinta de presa, liderul PNL Giurgiu, Marin Anton a declarat ca dupa implementarea unor masuri falimentare, PSD cauta solutii pentru a iesi de la guvernare. El a lasat sa se inteleaga ca planul social-democratilor este de a lasa povara guvernarii pe umerii altora si, de teama erodarii imaginii, se pregatesc pentru alegerile din 2020.
“Politica PSD este falimentara, au praduit tot ce se putea si acum vor sa iasa de la guvernare. Va spun acest lucru cu toata responsabilitatea. In acest moment pesedistii cauta solutii pentru a iesi de la guvernare, considerand ca doar asa pot castiga alegerile in 2020.
Programul lor de guvernare nu poate fi respectat – nu se mai vorbeste nimic de reducerea la zero a taxelor pentru salariile de pana in 2000 de lei, cresterile salariale promise sunt o minciuna, au realizat ca legea pensiilor este o aventura, le este frica sa implementeze legile justitiei… Debandada financiara pe care au creat-o va lasa urme adanci, catastrofale…
Ei bine, acum cauta solutii pentru iesi de la guvernare, pentru a lasa o castana fierbinte in mana viitoarei guvernari. Nu vor sa-si recunoasca esecul nici macar in fata vocilor propriilor primari, care sunt revoltati de ce li se va intampla odata cu intrarea in vigoare a noilor legi fiscale”, a declarat Marin Anton.