Mesagerii lui Mos Craciun au sediul la Scoala nr. 8

aaaaaaCu ocazia sărbătorilor  de iarnă,  elevii claselor a VI-a B, a VI-a C,  a VII-a A, a VII-a C şi a VIII-a F de la Şcoala Gimnazială « Academician Marin Voiculescu » din Giurgiu  au făcut o supriză copiilor casei de tip familial «Ansaloni», structură rezidenţială din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

In data de 15 decembrie 2015, în timp ce copiii casei de tip familial erau la şcoală, cinci elevi însoţiţi de două cadre didactice ale Şcolii Gimnaziale « Academician Marin Voiculescu » au mers la Casa de tip familial « Ansaloni ». Au lăsat lângă bradul împodobit cadouri pentru cei unsprezece copii, cadouri constând în haine, jucării, dulciuri, fructe, produse de igienă, cărţi  şi rechizite. Pentru a putea face aceste cadouri, elevii au contribuit cu diverse sume de bani cu care au cumpărat daruri pentru copii, în derularea  acestei activităţi implicându- se şi părinţii elevilor.

“Astăzi am fost mesagerii lui Moş Crăciun. Este în tradiţia şcolii să aducem bucurie în sufletele copiilor în prag de sărbători iar elevii noştri au fost entuziaşti în ceea ce priveşte organizarea şi derularea acestei activităţi”, a declarat State Victoria, cadru didactic la Şcoala Gimnazială « Academician Marin Voiculescu ».

După ce s-au întors de la cursuri, copiii aflaţi în plasament în casa de tip familial au avut o surpriză plăcută, bucurându-se de darurile primite .

Un comentariu

Comentariile sunt inchise