Publicat : vin, iul. 8th, 2016

Mirobolant si stupefiant – doi consilieri locali ALDE si-au schimbat votul la 180 de grade

muscalu vladu copyDupa ce in sedinta ordinara a CL Giurgiu, consilierii ALDE au votat impotriva suplimentarii bugetului centralizat pe 2016, apoi in conferinta de presa unul dintre ei a facut valuri (si spume?) cu declaratii belicoase la adresa primarului si a jurnalistilor (doar la o anumita parte a scriitorilor la ziare si bloguri), votul acelorasi consilieri din sedinta extraordinara, la acelasi punct, a fost… viceversa. Adica au votat pentru.
In timp ce colegii lor de la PNL au fost consecventi si s-au abtinut in continuare (bine era daca se abtineau si sa vorbeasca).
In legatura cu votul celor de la ALDE, nu putem decat sa presupunem – de exemplu – ca a inceput sa functioneze alianta PSD – ALDE (dupa constituirea CJ, in care ALDE a primit un post de vicepresedinte)… Sau, de ce nu, o fi sunat vreun telefon pe firul scurt scurt si neaparat… rosu.
Oricum o fi fost, aparatul foto a surprins momentul in care cei doi consilieri ALDE isi recapitulau semnele pe care urmau sa le foloseasca pentru a nu se incurca si pentru ca votul lor sa fie la unison…

Despre autor

-