Mizerie liberala sau strategia “luzerilor”?

luzer ok“Luzer”, in jargonul adolescentin, este derivat din englezescul loser, care inseamna invins, ratat… Este un cuvant imprumutat, intrat relativ recent “pe piata” limbii romane – pe vremea adolescentei mele luzerii erau… fraieri.
Asadar, luzerii de la PNL Giurgiu si-au diversificat strategia si clocesc planuri de subminare a PSD-istilor, care au castigat net alegerile locale. Se pare ca, deocamdata, planul luzerilor este de a pune intr-o lumina nefavorabila Consiliul Judetean si mai ales pe viitorul presedinte al acestuia – Marian Mina.
Colegii de la www.giurgiu-net.ro au dibuit o actiune mizerabila pe care ar fi facut-o Marian Maroiu – director al Directiei de Dezvoltare Rurala din cadrul CJ (o directie care a fost conceputa cu ani in urma, doar pentru a satisface anumite orgolii politice). Concret, Marian Maroiu ar fi distribuit adeziuni PSD angajatilor din Directie, amenintandu-i in acelasi timp ca cine nu se inscrie in PSD isi va pierde serviciul. Aceasta actiune vine la doar cateva zile dupa scrisoarea unui alt liberal “cu acte” – Mihnea Boerescu – care hodoronc-tronc s-a trezit “scriind” scrisorele alarmiste cum ca anumiti angajati (stie el care – N.R.) vor fi dati afara din CJ. Scenarii de Balaceanca (numele “statiunii” ar putea sa fie derivat de la… Balescu?).
Daca isprava lui Boerescu nu ar fi fost urmata de mizeria lui Maroiu, am fi putut sa le incadram la capitolul… intamplari. Fiint una dupa alta si urmand aproape acelasi scenariu, nu putem decat sa ne imaginam ca este o strategie clocita de o minte (sau mai multe) bolnava/e.marian-mina
Contactat telefonic, Marian Mina s-a aratat indignat de asemenea practici:
“Domnilor, noi am declarat in urma cu cateva zile ca dorim depolitizarea in Consiliul Judetean! Ceea ce se intampla in ultima perioada este incredibil. Sunt incercari de denigrare si de decredibilizare ale PSD-ului, nimic altceva.
Vreau sa declar raspicat ca cel putin in urmatorii patru ani, Marian Maroiu nu va avea ce cauta in PSD. Nici el si niciun alt membru PNL. Noi avem o echipa pe care am sudat-o in ani de zile, avem oameni cu care am muncit umar la umar pentru a ajunge la aceste rezultate si nu avem nevoie de liberalii care isi cauta acum un refugiu”, a declarat Marian Mina.