Publicat : vin, ian. 13th, 2017

Nicolae Barbu: E penibil! CJ a constatat dupa 12 ani ca nu are dreptul de proprietate a 160 de hectare din Zona Libera?

Nicolae-Barbu 1In sedinta de Consiliu Judetean din 9 ianuarie s-a mai incercat un pas (esuat?) pentru trecerea Zonei Libere la CJ. Este vorba despre constatarea dreptului de proprietate publică a Judeţului Giurgiu asupra terenului în suprafaţă de 1.604.528 mp si aprobarea destinaţiei sumelor provenite din folosinţa acestui teren.
Desi nimeni nu sufla nicio vorba, cel mai probabil proiectul nu a fost aprobat… Cel putin asa arata calculele aritmetice simple.
In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta in aceeasi zi in care a fost si sedinta CJ, primarul Nicolae Barbu a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza aceasta noua incercare de preluare a Zonei Libere de la Consiliul local. Raspunsul acestuia a fost unul cat se poate de hotarat – “vom ataca in Instanta…”.
“Sa inteleg ca acum isi constituie dreptul de proprietate? Noi vom ataca in contencios, pentru ca e penibil, cand primesti proprietatea unui teren in 2004 – sa vii la 12 ani diferenta si sa declari ca n-ai avut dreptul de proprietate acolo… Acum constata ca nu e terenul lor? Pai hotararea de dinainte pentru ce a mai fost?
Noi o vom ataca in Instanta… Pentru ca s-a stabilit o data ca 0,5 este cota parte a dumnealor din redeventa care se incaseaza in Zona Libera, iar ei spun acum ca pentru contractele de inchiriere pot merge intre 20 si 50 la suta. Iar noi n-avem inchiriere, avem concesiune… Si nu se poate cere jumatate din incasari, pentru ca sunt si cheltuieli acolo…
Vom contesta… O sa stam in contestatii si in procese ani de zile”, a spus edilul sef.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Blend-a-Merde spune:

    Ehee, dom primar, sa vezi matale cand vor ajunge toti lupii tineri senatori si deputati cum o sa te mai muste de partile moi. Sau ce tare o sa te stropeasca atunci cand ridica piciorul. Iar partidul o sa se uite in alta parte.
    Cand o s-o patesti si matale precum nea lucica – ai carui lupi sunt aciuati acum prin ecarisajul numit alde – ai grija la care partid te muti. Ca, la asta rosu, cat timp face cartile nicusor bolintineanu, nu te vad avansand.
    Poate ii pune dna-ul vreo piedica dar, cum amnistia si gratierea sunt pe drum, m-as mira…