Publicat : mar, iun. 30th, 2015

Nicolae Botgros si orchestra “Lautarii” vor acompania concurentii la Festivalul “In memoriam Marin Ghiocel”

marin ghiocelIn perioada 1-2 iulie, la Giurgiu, in piata din fata Teatrului Tudor Vianu, incepand cu ora 19.00,  va avea loc cea de-a treia editie a Festivalului national concurs de muzica populara „In memoriam Marin Ghiocel”.

Evenimentul organizat de Primaria Giurgiu prin Centrul Cultural Ion Vinea si de Consiliul Judetean prin Centrul Judetean de Conservare va reuni participanti din toate zonele tarii, dar si invitati de marcă precum Mioara Velicu, Niculina Stoican,  Steliana Sima, Gheorghe Roşoga, Constantin Enceanu, Petrică Mîţu Stoian sau Ionuţ Sidău.

Orchestra „Lautarii” condusă de maestrul Nicolae Botgros ii va acompania pe tinerii participanti.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Maicu Terezu spune:

    in locul teatrului de vara a fost amplasata o biserica,de parca nu aveam destule.biserici ne trebuie ca sa fie prostimea tinuta in lesa ca de obicei.locuri de recreere nu ne trebuie,spitale nu ne trebuie,scoli nici atat,noi investim in biserici ca ne apara hotii astia barbosi cand ne-om imbolnavi si cand n-om avea ce manca.cum se face ca toate edificiile culturale din oras(cinematograf,teatru,teatru de vara etc.) sunt in paragina,iar bisericile infloresc ca ciupercile dupa ploaie? Raspuns: pentru ca in Romania s-a dezvoltat o metoda legala de a fura: biserica si preotii!!
    P.S. consiliul local si cel judetean nu aloca bani pentru cultura si sanatate,e mai bine sa dea la popi,probabil sperand sa se roage pentru ei sa nu ajunga pe la DNA

  2. Coman Doru spune:

    Dar Teatrul de Vară din Giurgiu mai există?
    După cum am văzut de curând că arată Teatrul de Vară din Parcul Bazilescu,Bucureștii Noi,înseamnă că si cel din Giurgiu este în paragină,fiindcă pe vremuri acolo se desfășurau asemenea spectacole pe timpul verii.