Publicat : sâm, mai 16th, 2015

Nicolae Florian – cu un picior in PNL?

liviu popazu - gigi stefal„Daca mi l-am dorit pe Nicolae Florian in PNL saptamana trecuta, mi-l doresc si saptamana aceasta, si la anul. Mi-l doresc in PNL pentru cetatenii din Giurgiu…”, a declarat copresedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan.

Aceasta declaratie (a doua in doua saptamani) a fost exprimata ca raspuns la intrebarile puse de jurnalisti in conferinta de presa PNL de joi, 14 mai.

Gheorghe Stefan a precizat ca a avut o discutie cu Nicolae Florian, pe care l-a intrebat  daca o sa candideze pentru functia de primar…

„Mi-a raspuns ca DA, o sa candideze. Acuma, depinde din partea carui partid”, a mai declarat Gheorghe Stefan.

Prezent la aceeasi conferinta de presa, purtatorul de cuvant al PNL Giurgiu, Liviu Popazu, facant referire la aceeasi intrebare a comentat:

„Dupa cum il cunosc pe Nicolae Florian, pe Floricel al nostru, sunt convins ca ar fi un bun primar PNL. Floricel este mai liberal decat ar vrea el sa recunoasca… Este unul dintre prietenii mei  si mi-ar placea sa candideze din partea liberalilor. Dar, conditia este sa devina membru PNL. Il asteptam!”, a declarat si Liviu Popazu.

Ca sa dea o nota mai degajata subiectului, Gheorghe Stefan i-a luat in calcul si pe Lucian Iliescu si Liviu Popazu…

„Asta nu inseamna ca in PNL nu sunt lideri… Unul dintre potentialii nostri candidati este domnul Liviu Popazu. Si pe el mi-l doresc primar. Si domnul Lucian Iliescu este un personaj de luat in calcul…”.

In aceeasi zi in care au fost facute aceste declaratii, la sediul PSD, in cadrul unei conferinte de presa, purtatorul de cuvant al social-democratilor giurgiuveni, Razvan Cuc, a inceput conferinta de presa cu un mesaj al deputatului Nicolae Florian, legat tot de acest subiect…

R. Cuc„Domnul deputat Nicolae Florian, din motive obiective, nu a reusit sa ajunga la aceasta conferinta de presa, insa m-a rugat sa va transmit mesajul domniei sale. El isi doreste sa se puna capat speculatiilor. Este la PSD si nu va pleca din partid. Va continua sa lucreze si sa ajute municipiul si judetul cu tot ce-i sta in putinta.

Eu, persona cred in spiritul sportiv al domnului Nicolae Florian in fair-play-ul domniei sale. De asemenea, am ajuns la concluzia ca PNL Giurgiu nu are un spirit de echipa, dovada fiind degringolada in care se afla liberalii din Giurgiu si faptul ca vor un om de la PSD, demonstreaza ca au o criza acuta de lideri” a declarat Razvan Cuc.

Ramane totusi intrebarea: cu cine va merge Florian Nicolae in campania electorala de la locale? Daca am lua de bune declaratiile liberalilor, negocierile cu deputatul pesedist sunt destul de avansate. Daca ne raportam la declaratiile social-democratilor, observam o anumita neliniste… Ramane ca timpul si protagonistii acestei telenovele sa  ne devoaleze adevarul…

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Cu totii ii recunoastem meritele si dedicatia Dlui. Florian Nicolae .
    Cu siguranta ca venirea domniei sale in echipa PNL ar aduce un plus de valoare.
    Ar putea sa faca mult mai mult pentru oameni ca primar decat ca deputat.

  2. kiki spune:

    Apropo de dorinta dvs.în ceea ce privește candidatura lui Nicolae Florian la primărie este una obiectivă.important este,ca omul sa si vrea.fata de optiunea ptr.iliescu-consider ca e una superficiala si de neluat in seama,”mortul de la groapa ,nu se mai întoarce.”