Publicat : lun, aug. 17th, 2015

Nicolae Florian – din ce in ce mai… solitar

foto 1Nici cu pesedistii, nici cu liberalii… Aceasta este acum situatia in care se afla Nicolae Florian. Situatie care (probabil) se va schimba daca sefii liberalilor trec zilele acestea pe la Giurgiu sa-l unga oficial si membru (de partid) si candidat (la primarie). Insa, de Ziua Marinei (Sfanta Maria), la manifestarile care au avut loc in Portul Giurgiu, s-a remarcat clar situatia la care facem referire.

barbu floricelz mDeputatul Nicolae Florian a sosit in Port cand manifestarile erau pe final… Un interviu la televiziunea proprie, baia de multime care parasea locatia si… cam atat. In trecere, politicos, primarul Nicolae Barbu l-a salutat pe demnitar si s-a indreptat spre el sa-i stranga mana. Protocolar. Atat…

Despre autor

-

Afisat: 7 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. clara spune:

  cum asa, floricel solitar…e inconjurat de gasca vesela de profesie datatoare de like-uri si scriitoare de comment-uri.
  hraneste armata mare

 2. Vasile Grecu spune:

  Dupa cum se vede treaba, paznicii neplatiti de la nova force sunt acum folositi pe post de postaci. Tare sunt curios ce o sa faca floricica cu paznicii lui la primarie. Cum o sa inteleaga ei administratie si tot ce inseamna proiecte si ordonantari! Floricele ia tata si scoleste-i. Cum marea lor majoritate au 8 clase, nu te vad bine. Nici la furat (pardon, la refacut lichiditstile grupului nf) nu or sa poata sa te sjute. Strangei odata in careu si ttimite-i la scoala!

  • daca aia de la nova force au 8 clase,prin modul cum ai scris demonstrezi ca ai maxim 4 clase,si alea probabil repetate de mai multe ori…intr-adevar cei de la nova force sunt vai mama lor,nea floricel asta s-a imbogatit de pe urma acestor amarati,dar dintre 2 rele,mai bine el decat barbu,sluga comunistilor…

 3. Costel spune:

  Domnul Floricel este un adevărat luptător, știe sa piardă dar sa si câștige. Barbu fără echipa PSD este KO. Dar la alegerile din 2016 mai bine te retragi Barbone. Nu te mai vor Giurgiuveni.

 4. anton spune:

  D-l Florian Nicolae a fost și este din ce în ce mai SOLIDAR, dar dvs. sunteți prea PROTOCOLARI ca să recunoașteți.

 5. Maicu Terezu spune:

  mai prinde si o zi a orasului,in care probabil isi va folosi tot arsenalul ca sa-si atraga votanti..si mai prinde si o zi a pacalelii,probabil el fiind in rolul pacalitului…du-te tare barbule,giurgiu nu te mai doreste,am inteles ca teroristii din isis cauta oameni,cred ca ti-ar veni ca o manusa printre talibani.ca in 4 ani de mandat ai fost ca un kamikaze pt acest oras.

 6. balalau spune:

  Puffff…. Din păcate pentru dvs Dom Primar și din fericire pe noi…aceasta sărbătoare de Sfânta Marie a fost ultima pe dvs…Mai aveți un revelion,un paști și cam atât…aaaa scuze era sa uit mai mâncați și cireși de mai…Pt ca pe cele pietroase nu veți mai avea ocazia sa le dezgustați în calitate de edil șef al municipiului Giurgiu.!!!poate al orașului Tulcea.