Publicat : joi, apr. 21st, 2016

Nicolae Florian: M-am aliat cu Nicolae Barbu sa scapam orasul de administrarea grea impusa de Lucian Iliescu

aliatiDin ciclul “Cu materialul clientului” va propunem o analiza a situatiei paradoxale in care se afla Nicolae Florian, care pe de o parte este aliat cu Lucian Iliescu, iar in emisiunile TV se arata stanjenit de aceasta situatie si face declaratii cel putin periculoase.
Prins pe picior gresit si cu lectia neinvatata, uitand pentru o clipa ca nu mai este pesedist, ci liberal, Nicolae Florian a facut o declaratie pentru care Lucian Iliescu nu il va ierta. Inca o declaratie tot atat de neinspirata si isi pierde candidatura si sprijinul PNL… Raspunzand unei intrebari adresate de moderatorul unei emisiuni difuzate de Digi TV, candidatul PNL la Primaria Giurgiu a recunoscut ca giurgiuvenii au fost nemultumiti de Lucian Iliescu si ca el (Nicolae Florian – N.R.) s-a aliat cu Nicolae Barbu sa puna umarul la debarcarea de la primarie a actualului sau sustinator, Lucian Iliescu.
Incurcate sunt caile politicii, mai ales cand nu stapanesti tainele “spiciului” si lexicul este limitat. Va redam mai jos “vorbele” lui Floricel, “culese” asa cum au fost… spuse.
“Sigur ca domnul Barbu spune ca a venit dupa perioada de administrare sa zic a primarului Lucian Iliescu, sau sa zicem asa de bî, bî, de nemultumire a oamenilor cu privire la ceea ce a facut Lucian Iliescu rau. Ca tocmai de aceea noi amandoi ne-am aliat sa putem sa scapam orasul de administrarea sa zicem asa ăăă grea pe care ăăă, ăăă, a impus-o primarul Lucian Iliescu in al patrulea mandat”.
Moderator: La ce va referiti?
“Ma refer la faptul ca era deosebit de imperativ ăăă, comunicarea cu cetatenii si lucrul asta a lasat de dorit. Dar as vrea sa fac un comentariu, si anume faptul ca multe proiecte continuate de primarul Nicolae Barbu au fost ale…
Moderator: Domnul Barbu spune ca sunt initiate de administratia pe care o conduce, nu continuari, e o mare diferenta…
“E adevarat, pai tocmai d-asta am vrut sa fac o completare si sa spun ca unele proiecte si dupa parerea mea destul de multe, au fost continuate de la primarul Ni… Lucian Iliescu. Sigur ca si domnia sa a accesat unele proiecte (Nicolae Barbu – N.R.) pe care si eu as vrea sa fac un mic comentariu vis a vis de aceste proiecte… Nu stiu daca erau atat de derit… atat de mult de dorite de cetateni. Ele trebuie… Am stat de vorba cu oamenii si oamenii trebuie sa fie ascultati si trebuie sa indentificam proiecte pentru ăăă dezvoltarea orasului, pentru ca oamenii traiesc in acest oras si simt nevoia de a fi ascultati, de a avea o comunicare si dialog permanent cu primaria si trebuie indentificate proiecte din comunitate. Sigur ca si primarul Nicolae Barbu s-a apucat de proiecte, dar cred eu ca in astia trei ani si jumatate a lucrat daca a realizat proiecte din mandatul primarului Lucian Iliescu”.
Lasand deoparte faptul ca nimeni nu mai intelege nimic din peroratia lui Floricel, un lucru se desprinde clar: Floricel este si cu Iliescu, si impotriva lui. Intrebarea este, Iliescu stie?
N.R. Situatiile asemanatoare, de incompatibilitati sau de aliante impotriva firii sunt pandemice in PNL, atat la nivel national cat si local. O alta situatie bizara este “prietenia” dintre Lucian Iliescu si victima sa din 2012 – Dumitru Beianu. Asa cum este greu de digerat apropierea dintre acelasi Beianu si Marin Anton, dupa ce Beianu era cat p-aci sa faca apoplexie cand i-au fost blocate conturile la CJ. Dar “ciolanul” este atat de tentant incat fiecare dintre cei enumerati au preferat sa inghita broasca raioasa pe burta goala si sa prosteasca electoratul ca si cum nimic nu s-a intamplat.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Stela spune:

    Oameni buni, treziti-va si nu mai votati toti infractorii si coruptii orasului!!!

  2. Bratianu I. spune:

    Cum să votezi un asemenea candidat defazat şi total neadecvat funcţiei? Cine se crede cu adevărat liberal sau simpatizant liberal, are la dispoziţie să voteze singurul candidat liberal aflat în cursă SERGIU NORUŢ STĂNIŞTEANU !