Publicat : vin, mart. 4th, 2016

Niculae Badalau: Cred ca Floricel regreta plecarea din PSD; cine a plecat din partid nu mai are ce cauta inapoi!

N.BadalauIntrebat daca deputatul Nicolae Florian a facut demersuri pentru a reveni in PSD (dupa ce a plecat de la social democrati pentru a deveni liberal – doar pentru ambitia de a candida la functia de primar), senatorul Niculae Badalau a precizat ca proaspatul liberal nu a venit personal cu o asemenea cerere…
“La mine personal nu a facut vreun demers… Cred insa ca Floricel regreta ca a plecat din PSD, asa cum si mie imi pare rau ca a renuntat la doctrina social-democrata pentru a intra in PNL. Consider ca cineva care a plecat din PSD nu mai are ce cauta inapoi in partid. De altfel, decizia nu ar fi a mea intr-un astfel de caz, ci a presedintelui organizatiei municipale, Nicolae Barbu.
Nu cred insa in idea ca cine este cu mama, trebuie sa ii spui tata. Oamenii trebuie sa isi aleaga cu grija doctrina cu care merg, nu sa se plimbe de la un partid la altul”, a declarat Niculae Badalau.
Va reamintim ca saptamana trecuta, o publicatie locala a prezentat o stire conform careia, deputatul Nicolae Florian ar fi facut demersuri pentru a se intoarce din nou in PSD.

Despre autor

-