Publicat : lun, nov. 23rd, 2015

Niculae Badalau: Guvernul de tehnocrati slabeste democratia

badalauIntr-o recenta conferinta de presa, senatorul Niculae Badalau, presedintele PSD Giurgiu a afirmat ca guvernul de tehnocrati proaspat numit va slabi democratia din Romania. Liderul PSD a declarat ca motivul acestei afirmatii il constituie in principal faptul ca Guvernul “nu are in spate voturile alegatorilor”.

“Practic este un guvern fara legitimitatea voturilor, insa asta a fost vointa strazii, de asta s-a ajuns aici… Noi (PSD – N.R.) vom monitoriza foarte atent activitatea acestui guvern si vom taxa orice derapaj prin votul in Parlament sau prin orice alte actiuni democratice”, a declarat Badalau.

Facand referire la actiunile din strada si la vizita presedintelui Iohannis in mijlocul manifestantilor, liderul pesedist a declarat:

“Cred in democratie, dar toate trebuie facute conform legilor in vigoare. Chiar si manifestarile trebuie sa se desfasoare intr-un climat legal si corect. In ce priveste vizita presedintelui tarii in Piata Universitatii, consider ca a gresit. Respectam dorintele oamenilor, darn u trebuie sa dam gir unor manifestari care deja devenisera mai mult decat ilegale – erau complet politizate” a precizat presedintele PSD Giurgiu.

Despre autor

-