Publicat : mie, iun. 7th, 2017

Niculae Badalau nu exclude schimbarea unor ministri sau chiar a Guvernului

badalauNumarul doi din PSD, presedintele executiv al partidului, Nicolae Bădălău a declarat miercuri, 7 iunie, la Palatul Parlamentului ca exista o comisie de analiza a activitatii Guvernului, iar acolo unde se vor constata deficiente se vor propune schimbari de ministri.
“Acolo unde vom constata deficiente nu ne vom da in laturi sa propunem schimbarea de ministri, ba chiar a Guvernului, daca consideram ca acesta a incetinit ritmul aplicarii programului de guvernare. Decat sa avem un Guvern care nu aplica programul de guvernare preferam sa mergem cu un nou Guvern. Nu acceptam absolut niciun fel de derogare de la programul de guvernare si de la ceea ce noi am promis cetatenilor acestei tari”, a spus Niculae Badalau.
Numarul doi in PSD a mai adaugat ca Sorin Grindeanu este un premier bun, insa acest lucru va fi stabilit de comisia care se ocupa cu analiza masurilor care au fost aplicate de Guvern.
„Este pentru prima oara, si cred ca este un lucru bun, cand presedintele partidului nu este si premier si atunci partidul, stand in afara Guvernului, poate sa analizeze cu intelepciune toate masurile si sa aplice absolut toate corectiile care sunt necesare catre Guvern. Consideram ca membrii Guvernului nu au comunicat indeajuns cu cu cetatenii, cu toate masurile. Pe de alta parte, dorim intensificarea ritmului de aplicare a tuturor masurilor bune pentru cetateni”, a declarat Niculae Badalau.

Despre autor

-