Publicat : Dum, mart. 1st, 2015

Nicusor Neagu – din nou in centrul unui scandal

neagu nicusorDe data aceasta in satul Dobreni, comuna Varasti, la sediul fostului CAP din localitate…

Sediul CAP-ului din Dobreni a fost achizitionat in urma cu mai mult de un an de un localnic – Marian Stefan. In cladirile din acest CAP erau cazati muncitorii angajati ai firmei al carui patron este Nicusor Neagu. Astazi de dimineata (1 martie 2015), proprietarul locatiei a mers la sediul CAP sa ii anunte pe muncitorii cazati acolo sa elibereze locatia.

dobreni 2Surse locale ne-au informat ca Neagu Nicusor a ajuns si el la fata locului, insotit de Florea Dobre, si, inevitabil, a iesit un scandal monstru, care a degenerat si a necesitat interventia politistilor. Am incercat sa il contactam telefonic pe Nicusor Neagu, insa telefonul acestuia era inchis.

dobreni 7Reamintim cititorilor nostri ca Nicusor Neagu este un personaj destul de controversat… A fost retinut de organele de ancheta pentru evaziune fiscala, a fost implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Baneasa – accident in urma caruia o fetita de 6 ani si-a pierdut viata, etc…

 

Despre autor

-

Afisat: 13 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. anghel spune:

  Cu totii facem rele dar mai facem și bune…dar la noi in comuna nimic bun nu s a făcut de când a murit Ceaușescu, singurul care a avut curajul sa spună Puțin din care sunt de spus este Neagu și eu ca noi toți cu bune și rele…si daca a spus adevărul si-a dat foc la valiza cum se spune: a avut parte sa i se de a foc la mașină chiar în curtea casei în miez de noapte și multe altele, dar știți dragi cetățeni ca totul pe lumea asta se plătește, dar mai grav este ca toate nenorocirile făcute de părinți cad pe copii asa ca aveți grija cu toții ce faceți ca răul se intoarce fără mila!!! Sa fim oameni ca avem conștiința când judecam!!!

 2. anghel spune:

  sa fim bărbați de ce nu aveți demnitatea de cetățean al comunei în care se ne minte primarul de 20 de ani și ne vinde pământul, pentru care părinții nostrii si-au pierdut viata pentru o bucata de pământ pe care domnul primar a vantut-o!!!! Oare atunci când a vândut și a luat banii pe pământ nemuncit nu s-a gândit ca a puttezit oasele pe front la suntem de Ostași din Varasti, aceștia si-au pierdut viata pentru ca,copiii lor sa aibă măcar pământ dacă părinți numai au avut!! Rușine pentru o localitate în care nimeni nu își asuma nimic, în schimb toți zic ca suntem la 20 km de București și parca am fi la 500 km….,apropo sunt din varasti și numai am pământ de 10 ani ma amână Primaru ca îmi da…ba în alta sola, ba în alta, acum.numai îmi sa nicăieri ca nu mai este primar….Multulumesc

 3. abc spune:

  Articol mincinos! Ce scandal a provocat Neagu Nicusor? Daca nu sunteti informati, de ce dezinformati? Iata ce s-a intamplat : un grup de infractori,inarmati cu bate de lemn si lopeti, a patruns pe proprietatea privata a lui Neagu, lovind muncitorii cazati legal si angajati legal, distrugand tot ceea ce le-a iesit in cale. Infractorii s-au baricadat in interiorul curtii, sustinand ca acolo „este stapan Marian Mecanicu'” . Neagu a chemat politia din Varasti, politia a venit, si a spus ca „noi nu suntem in masura sa solutionam acest incident, dar chemam un coleg, ofiter jurist, care are cunostintele si competentele necesare” . Dupa cateva ore a venit „ofiterul jurist” si a cerut sa i se arate, de catre ambele „tabere” documentele de proprietate. Infractorii violenti nu au putut arata nici un document, in schimb, Neagu a prezentat documente de proprietate. „Ofiterul jurist” a citit aceste documente, si a solutionat incidentul : i-a somat ferm pe infractori sa paraseasca proprietatea pe care au patruns prin violenta, si i-a pus in vedere lui Neagu ca poate sa depuna in termen de 90 de zile plangere penala impotriva infractorilor pentru infractiunile : violare de domiciliu(forma agravanta pentru ca s-a folosit violenta), distrugere, lovire. Asa s-au petrecut faptele… .

 4. Domnule Neagu lasa la altitudinea altora sa considere ca esti cinstit,nu te mai lauda singur. Nu sunt prieten nici cu Preda nici cu tine,(cu toate ca in urma cu 10 -12 ani am stat fata in fata,aveai multe probleme atunci)asa ca nu am ce sa i transmit. Din cate se vede tu esti pus doar pe scandal,e suficient sa te bage cineva in seama si gata ei foc,controleaza te esti prea vulcanic.Cat despre cinste…sa fii cinstit e lucru MARE.. Daca erai cinstit nu aveai nici tu in jurul tau penalii…as avea multe de zis dar nu am timp…fiecare om are dreptul la o parere…

 5. Neagu Nicusor spune:

  „Simplule cetatean” beneficiar al penalului $ilica! Despre cartofi… Afla ca nu eu âm distribuit si nu eu am implicare… Lumea se misca! Prostule… Nu cred ca in Obedeni s au dat ce spui tu! Tata nu a primit cartofi! Probabil ca oamenii despre care au primit certofi au si depus plingeri penale pentru terenuri…. Nu cred ca sint mai mult de 1000 de cetateni!!! Deocamdata!!!! Am zis!!!

 6. Neagu Nicusor spune:

  Este greu pentru interlopi, sa creda ca cineva face politica pentru cetatean, pentru oameni. De ce este greu, pentru ca un filosof spunea….judecam frumusetea prin prisma propriei noaste persoane…(in Romana se spune: orice cioara si lauda puiul). Concluzia pt cei ce nu inteleg mesajul este: un penal…nu poate judeca un om cinstit… Eu sunt singurul cinstit!!! Am facut si voi face politica doar pentru cetateni… Doar pentru binele oamenilor….dar este greu pentru infractorii, profitorii si locotenentii lui $ile…sa creda ca exista si asa ceva!!!! Asa cum am spus in 2008…tot pamintul Varastenilor este vindut! Nu incercati sa ascundeti asta! Vor fi pe rol 2000 de plingeri penale pentru vinzarea, atribuirea ilegala a 12%, inselaciune, grup organizat si spalare de bani….. Te rog draga cetatene sa transmiti acest mesaj PENALULUI sef! 2000 de dosare inseamna 2000 de falsuri, 2000 de vinzari cu procura..20000 de 12%. Si nu sunt naiv.. Sa va avertizez fata de ce urmeaza sa vi se intimple….. Va spun ca nu mai aveti nimic de facut! Eu stiu la ce sa ma astept… Da Silica si a epuizat gloantele!! Acum are valoare ca BANII VECHII!!!!!

 7. Domnule Neagu,daca esti corect de ce ai pacalit toti batranii si nestiutori de carte,dandu le cartofi stricati contra CNP ului din buletin? Cand ai o proplema Preda e de vina,tu saracu de tine esti un sfant. Tu esti singurul razbunator. Oamenii din Obedeni te cunosc bine stiu de ce esti bun.Esti la fel sau mult mai rau decat Preda.Un Razbunator Periculos.

 8. Neagu Nicusor spune:

  Asta da jurnalism! Ma bucur ca ai postat comentariile mele. Sa stii ca astept scuzele!!!!!

 9. ivan aurel spune:

  Băi acesta care scriai ziarele de campanie electorală ale lui Neagu, ai trecut la altă pupare? Ai alt stăpîn? Vezi că disperatu care ți-a dat informația visează urît noaptea că nu mai are unde pleca dimineața! Vrei să știi ce acțiune au întreprins polițiștii? L-au dat afară pe primitivul ăla susținut de noul tău stăpîn și au recunoscut – nici nu aveau variantă – proprietatea mea, Ivan Aurel, și a lui Dobre. Instanța a hotărît: titlurile noastre și al soției lui Dobre au eficiență juridică sporită pe cînd favoritul tău și al primarului (ex și fost și dus și ucis de măhăleni) a cumpărat o proprietate incertă.

 10. Neagu Nicusor spune:

  Barbate!!!! Publici comentariul?

 11. Neagu Nicusor spune:

  Draga domnule diaconescu! Aveam impresia… Falsa dealtfel.. Ca ai fi ultimul ziarist din Giurgiu. Se pare ca m am inselat. Ai fi putut prin atitea moduri sa mi ceri un punct de vedere. Imi dau seama pri acest „reportaj” ca l ai scris inainte sea se produce. De fapt ati asteptat sa cad in plasa voastra… Si iata ca nu am cazut. Esti total pe dinafara cu situatia exacta.. Lucru care in cazul in care ai fi fost ziarist te ar fi deranjat. Intre noi doi exista o mare diferenta….eu ma lupt cu mafia din Varasti… In timp ce matale o protejezi!! Recunosc faptul ca am sa ti platesc o datorie de 200 de euro, dar sa vorbesti asa urit la adresa mea…?? Sa inteleg ca doar 200 euro valorezi?? Sunt curios daca ai barbatia sa publici acest coment!Am zis!

 12. ana spune:

  Vă rog să specificati cum s-a terminat acest circ în spatele căruia se afla dnu Vasile Preda care din razbunare ca a fost demis din funcție saptama trecuta acum joaca „ultima carte „! Finalul circului s-a încheiat în prezenta politiei Giurgiu astfel : presupusul proprietar Marian a plecat asa cum a venit acesta neavând documente EXACTE prin care poate dovedi ca este Proprietar.Multumesc Opinia Giurgiu