Norut Stanisteanu – intre fair play si… invitatia la o cafea

norut SDupa aflarea rezultatului sondajului comandat de PNL Giurgiu, “competitie” in care a intrat si Norut Stanisteanu, l-am contactat pe Stanisteanu pentru a obtine raspunsuri la cateva intrebari legate de sondaj.

Comentariile vis a vis de sondaj si de rezultatele communicate de co-presedintele PNL Gheorghe Stefan au fost scurte si cu un fair play surprinzator:

“Din respect pentru co-presedintele Gheorghe Stefan ma abtin, nu fac niciun fel de comentariu. Poate ca va veni timpul sa pot comenta rezultatele sondajului cu datele exacte – pentru ca si eu sunt in posesia acelorlasi date”, a precizat Norut Stanisteanu.

Mai mult, Stanisteanu s-a aratat placut surprins de faptul ca, Florian Nicolae l-a sunat sa il invite la o cafea. Va reamintim faptul ca intr-o emisiune televizata, inainte de intrarea in campania electorala interna din PNL, Florian Nicolae i-a adresat invitatia la cafea lui Stanisteanu, insa pe toata perioada desfasurarii campaniei si a sondajului l-a evitat sistematic pe Norut. Cat despre invitatia la cafea… mai bine mai tarziu decat niciodata. Stanisteanu a precizat ca va da curs invitatiei…

N.R. Nu putem sa nu ne intrebam de ce, dupa atata timp, Nicolae Florian flutura steagul alb pe sub nasul lui Stanisteanu. Sa fie din motivul pe care il banuim – acela ca procentajul din sondaj al lui Norut Stanisteanu nu este de neglijat si ca Floricel incearca sa isi atraga langa el si “partea liberala” din PNL? Este doar o speculatie pe care nu o putem sustine, din moment ce nu avem datele sondajului.

Un comentariu

  1. Așa e corect. Sa stea de vorba, la o cafea sau ce-or vrea ei, si sa-si dea mâna, bărbătește. Exact asta așteptam de la ei. Ca si somnul rațiunii, si lipsa de comunicare …naște monștri. Punct.
    Si de la capăt…

Comentariile sunt inchise