Publicat : vin, mai 26th, 2017

Noua conducere PNL Giurgiu – analiza “la sange” a activitatii… fostilor

StanisteanuIntr-o recenta conferinta de presa, prim vicepresedintele PNL Giurgiu, Norut Stanisteanu a facut cateva precizari (necesare) care privesc viata interna a partidului. Stanisteanu a spus ca zilele trecute, noul Birou Politic Judetean (BPJ) a avut o prima analiza a rezultatelor “incasate” de filiala liberala giurgiuveana la alegerile locale si parlamentare din 2016…
“Analiza a fost una corecta, pe fata, in urma careia vrem sa stabilim clar unde si cine a gresit. Este prima analiza care se face in acest for al partidului, dupa rezultatul “nemaipomenit” de 11% de la alegerile parlamentare”, a declarat Stanisteanu.
Oficialul liberal a recunoscut ca in 7 (sapte) localitati din judet nu exista organizatie liberala (Clejani, Ghimpati, Marsa, Mihai Bravu, Toporu, Singureni…), drept pentru care s-a stabilit un termen pana la care aceste probleme sa fie remediate – 30 octombrie 2017.
“Se vor incepe si analize la fiecare organizatie in parte si chiar daca este vara, BPJ va functiona in flux continuu pentru ca vrem sa rezolvam cat mai repede problemele pe care partidul le are”, a declarat Norut Stanisteanu.

Despre autor

-