Noua conducere PNL Giurgiu – intre “zestre” si discursuri motivationale

DSCF0101La prima conferinta de presa sustinuta de noua conducere a PNL Giurgiu, presedintele ales al filialei liberale i-a avut alaturi – cu scurte discursuri motivationale – pe prim-vicepresedintii Marian Maroiu si Norut Stanisteanu si pe secretarul general al PNL Giurgiu – Costel Dumitru.
Dupa ce a dat citire intregului (nou) Birou Politic Judetean (BPJ), Marin Anton a declarat care sunt principalele obiective pe care si le-a propus: reconstructia PNL in doi pasi (doua legislaturi) si opozitia la PSD…
“Avem o situatie destul de neplacuta – in 12 localitati nu avem organizatii deloc, iar refacerea inseamna timp si munca… Mai mult de atat, o sa facem o opozitie reala la PSD si o sa-i tragem de maneca la fiecare derapaj”, a declarat Anton.
Marian Maroiu – presedinte al organizatiei municipale – a precizat ca din punct de vedere organizatoric, trebuie luat totul de la zero… “Trebuie sa refacem totul de la zero, dar mie personal imi plac provocarile… PNL Giurgiu a fost in ultimii 5 ani un teren de incercari nefaste, condus de interimate paguboase… A venit vremea ca organizatia noastra sa redevina pe locul I, acolo unde ii este locul”, a spus Marian Maroiu.
Norut Stanisteanu a precizat ca noua conducere a PNL Giurgiu nu este deloc lipsita de experienta politica si administrativa, insa “zestrea” cu care a plecat organizatia la noul drum este una rusinoasa – 11%…
“S-a vazut “”buna organizare” a fostelor conduceri ale filialei – cei doi fosti presedinti au pierdut lamentabil. Veti fi martorii unei treceri de la cuvinte frumoase la actiune”, a declarat Stanisteanu.
La randul sau, Costel Dumitru si-a exprimat speranta ca PNL Giurgiu va trece in scurt timp pe locul I…
“Chiar daca plecam de la zero la aceasta reconstructie, este mai avantajos decat… sa carpim”, a spus secretarul general al liberalilor giurgiuveni.