Publicat : mar, iul. 7th, 2015

Organizatia municipala TNL Giurgiu, parasita… de tineri

tnl-Tinerii liberali din organizatia municipala nu isi gasesc ritmul, iar organizatia ca si structura are mari probleme cu cei care pleaca si vor mai parasi organizatia. In ultimele zile, cel putin 10 tineri liberali nu s-au mai regasit in modul de a face „politica” al structurilor de conducere si au preferat sa plece din organizatie.

Adevarata problema abia acum apare – toti cei care au parasit organizatia municipala TNL au luat drumul catre ALDE (PLR), formatiunea lui Toma Petcu. Surse din interiorul organizatiei tinerilor liberali spun ca cei care au plecat sunt membrii importanti ai organizatiei, cu experienta, iar nemultumirile lor sunt legate de modul in care sunt coordonate actiunile organizatiei.

Ei spun ca nu pot accepta sa fie coordonati de un pusti de sub 18 ani sau de un presedinte care nu are coloana vetrebrala si executa „intocmai si la timp” toate ordinele venite de la… seniorul coordonator al organizatiei municipale. Cei plecati au declarat – sub protectia anonimatului – ca nicio initiativa de-a lor nu era bagata in seama si ca vor sa activeze intr-un cadru in care si parerile lor sa conteze…

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. George Zanfir spune:

  Adi este vorba de TNL nu de CEL asa ca TNL are unu sau mai multi reprezentanti care pot raspunde si nu tu ,hai sa ne vedem fiecare de treaba si sarcinile noastre si nu va mai aruncati voi la inaintare, are drept la replica presedintele organizatieti si nu tu

 2. Vedeți de ce Jud.Giurgiu este pe ultimul loc privind rata de promovabilitate la BAC,de 36%,fata de 66% la nivel naţional?
  Fiindcă politica dăunează grav învățăturii!

 3. Asaky spune:

  pustiul ala care are sub 18 ani e tinut cu bani de taticul,cum credeti ca a ajuns presedintele elevilor liberali?!i se creaza falasa impresie ca este „mare” si „tare”,dar el nu stie sa lege 2 fraze corect.iar ceilalti stau pe langa el fiindca are bani nu pt altceva.de asta nu o sa progreseze niciun partid politic,atata timp cat numirile in partid se fac in functie de cati bani ai si nu pentru ceea ce reprezinti ca om

  • Buna ziua domnule ,,Asaky”!
   Am vazut comentariul dvs nerealist si tin sa va raspund la ce ati comentat.
   In primul rand, tatal meu s-a mutat la alt partid,deci nu mai are nici cea mai mica legatura cu PNL-ul, iar in al doilea rand, numai eu stiu cat efort am depus in aceasta organizatie sa ajung presedinte al Clubului Elevilor Liberali Romania si Giurgiu.
   Pot sa va spun ca in articolul de mai sus este o dezinformare toatala facuta de catre cei care au plecat la alt partid doar pentru posturile promise, asa ca puteti sa dormiti linistit ca tot ceea ce am construit in aceasta organizatie s-a bazat numai pe prietenie, colegialitate si munca.

   • Asaky spune:

    mai copile,eu zic sa te apuci de invatat pt bac si sa mai lasi politica,asta daca nu cumva il ai deja aranjat ca fata lui vuca.daca tot zici ca ai facut cate in luna si in stele,si te-ai jertfit pt acest „maret” post pe care il ocupi,cati bani produsi de tine ai bagat in toata aceasta munca desfasurata de tine?iti spun eu:0.pt ca toti banii au venit de la taticu.deci,sa nu mai vorbim de sange si sudoare,ca fara banii lu’ taticu erai la coada clasamentului!!!