Organizatia municipala TNL Giurgiu si-a ales structura de conducere

TNL 1Sambata, 23 septembrie, organizatia municipala TNL Giurgiu si-a ales noul presedinte. In aceeasi sedinta, tinerii liberali si-au ales si Biroul Politic municipal al organizatiei.
Cu unanimitate de voturi, presedintele organizatiei municipale a fost ales Paul Musat (foto 1), care pana in momentul acestor alegeri a fost presedinte interimar al organizatiei municipale TNL Giurgiu.
La intrunire au participat si reprezentanti ai organizatiei de seniori: Marian Maroiu – presedinte al organizatiei municipale PNL; Alina Meclea – consilier local, dar si presedintele organizatiei judetene TNL – Adrian Chiran.TNL 2Inainte de a incepe procesul de votare, cei trei au avut discursuri motivationale, insa fara niciun fel de atac politic, cee ace a dat acestei intalniri un caracter pasnic…
Singura “critica” ce se poate aduce este la adresa organizatorilor evenimentului, care ar fi putut sa umple totusi sala cu tineri… Scuza o punem pe seama lipsei de experienta si a tineretii acestora…TNL 3

Un comentariu

  1. Rila, Dadiloveanu, Bama, Fane etc unde sunt? Sunteți ciudați rău când erau aia parca erau mai mulți tineri nu ce este acolo 2 fire 2 paie. Și asta cine mai e care e președinte acum? Numai ratați la masa aia acolo.

Comentariile sunt inchise