Publicat : sâm, aug. 8th, 2015

Ovidiu Andrei „arunca” cu DNA-ul in Beianu

ovidiu andreiIntr-o recenta conferinta de presa, Ovidiu Andrei, presedinte al organizatiei municipale PLR (ALDE) Giurgiu  a facut declaratii mai mult decat acide, atat la adresa PNL cat si, in particular, la adresa copresedintelui Dumitru Beianu. Iata cateva dintre „maximele” lui Ovidiu Andrei:

„Noul look al PDL este… PNL ; PNL Giurgiu a avut lideri. Acum are ce-a mai ramas…; Noul copresedinte al PNL, Dumitru Beianu a facut ceea ce si-a dorit dintotdeauna: sa ajunga in fruntea partidului perntru a nu mai fi vesnic pe locul doi…”.

Maxime sau… minime, aceste „cugetari” ale lui Ovidiu Andrei au fost emise intr-un context mai amplu, cu trimitere directa la faptul ca Dumitru Beianu ar fi interzis participarea consilierilor judeteni la sedinta ordinara a CJ de miercuri, 05 august. Liderul ALDE (sau PLR?) Giurgiu l-a atacat dur pe fostul sau coleg de partid, Dumitru Beianu, la un moment dat chiar facand apel la o ipotetica autosesizare a DNA…

„Din respect pentru celalalt co-presedinte al PNL (Gheorghe Stefan – N.R.), domnul Beianu ar fi trebuit sa se consulte inainte de a lua hotararea abracadabranta de a nu lasa consilierii sa participe la sedinta. Ar trebui sesizat DNA, pentru ca ce a facut Beianu se numeste trafic de influenta in forma agravanta. Domnia sa a fortat consilierii si i-a amenintat cu excluderea din partid, ceea ce este foarte grav. Conform prevederilor legale, consilierii au obligatia de a participa la sedinte. Cum isi poate permite un om politic sa ii oblige sa nu isi respecte juramantul, doar pentru a-si satisface niste ambitii personale?. Beianu trebuie sa raspunda pentru ceea ce a facut…” a declarat malitios Ovidiu Andrei.

Liderul PLR (sau ALDE?) a facut si o caracterizare ad hoc a lui Dumitru Beianu, pe care suntem convinsi ca il cunoaste foarte bine, avand in vedere ca au fost colegi de partid foarte multi ani:

„Beianu se tine cu dintii de functii… Intre ceea ce spune el intr-o anumita conjunctura si adevar nu incape niciun varf de ac. Acum vorbeste una si peste cinci minute, daca este alta conjunctura, neaga ce a spus. Sa nu uite istoria din 2012, cu firma IRIDEX, cand aceasta firma a castigat licitatia de pe locul patru. Sau, cu actiunea de ieri (miercuri, 05 august – N.R.) vrea timp pentru a trece sub tacere modificarea redeventei pentru operatorul gropii de gunoi, aprobata de CJ si modificata ilegal de domnul Beianu. Cine va raspunde de aceasta problema? Care este paguba CJ, avand in vedere ca, contractul este pe o perioada de 16 ani?”, a spus Ovidiu Andrei.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Cat de veridic poate fi cineva care povesteste cu lux de amanunte ceva ce nu a auzit si nu a vazut?!? Pentru simplu fapt ca se afla la fix la celalat capat al cladirii CJ impreuna cu toata presa care-l filma…
    P.S. Dar , cu toate acestea , Andrei ramane prietenul meu cel mai vecin de scaun ( la CJ )…hahaha

  2. Maicu Terezu spune:

    cine este acest ovidiu andrei?oare nu e cel care a falimentat tracum giurgiu?oare nu este cel care atarna pe langa lucian iliescu poate poate primeste si el o bucatica de ciolan?nu este cel care a pupat atatea maini ca nici el nu mai stie ca sa ajunga si el cineva?ba da,chiar el este…un neica nimeni ajuns la un partid obscur ce se va dizolva dupa alegerile din 2016,de fapt va fi inghitit de partidul comunist al tovarasului penal dragnea liviu.asa ca,sfatul meu este sa nu mai bagati in seama toti anonimii acestui oras.