Panica in PLR Giurgiu!

panicPeleristii din Giurgiu au intrat de cateva zile in fibrilatii… Vestea ca Partidul Liberal Reformator ar putea fuziona cu Partidul Conservator i-a bulversat pe liberal-reformatorii giurgiuveni, care se tem ca prin aceasta fuziune ar putea fi inghititi de PC si is-ar pierde identitatea.

Un membru PLR a declarat in exclusivitate pentru o agentie de presa:

„Noi nu vrem fuziunea asta, ca ne mananca astia de la PC toate functiile pe care ni le-a promis Tariceanu si Toma Petcu. Dupa ce ca sunt putine, sa le mai dam si la hraparetii astia ai lui Voiculescu… Si, in plus, noi suntem adevaratii liberali si nu vrem sa ne pierdem aceasta calitate cu care ne-am autodenumit cand ne-am despartit de Mustatea, Maroiu, Beianu si ceilalti liberali parati…”.

Vrem sa ii linistim pe „adevaratii liberali”: In judetul Giurgiu, PC are… aproape un membru de partid. Care este si presedinte, si secretar si… secretara si consilier judetean. De aceea, nu credem ca temerile peleristilor ar fi justificate…

3 comentarii

  1. p.l.r. un cacat urat mirositor intretinut de chitoiu si tariceanu , la sugestia lui dragnea si cheremul lui ponta-povara !un partid de lichele si oportunisti de conjunctura.ce mi e plr…ce mi e p.c., tot aia e…adica un n i m i c ! dar macar p.c. are marca inregistrata si patalama la dosar si e girat de latrina 3 ! in schimb p;r, e un biet avorton politic chit…chit…!prostitutia politica este in floare.iar johannis inca o tolereaza.de ce oare ?!

  2. Doamna „femeia de serviciu”
    Cu respect pentru meseria dvs,redactia noastra este convinsa ca aveti simtul umorului si de la… coada maturii. pentru acelasi motiv – „fiindca puteti”. Daca nu se poate, straduiti-va…

  3. Ati uitat….si „femeie de serviciu”….!
    Stimabile autor, va anuntam ca suntem APROAPE doi si va invitam sa ne cunoasteti, pana atunci asteptam sa improscati în continuare cu „vorbe”…pe principiul „fiindca puteti”!
    Multumim!

Comentariile sunt inchise