Publicat : lun, iul. 13th, 2015

Pe 17 iulie, la Piscina „Dana V” – Liberal Summer Party

adrian chiranClubul Elevilor Liberali Giurgiu (CEL Giurgiu) a dat „dezlegare” la distractie… Pe 17 iulie, la Piscina „Dana V”, o noua petrecere… cu tematica: Liberal Summer Party. Ca o conditie (semi)obligatorie, participantii vor fi costumati in tinute orientale – aceasta fiind tematica manifestarii organizate de Clubul Elevilor Liberali Giurgiu.

„La petrecere sunt asteptati sa participe peste 200 de tineri, dar si seniori ai partidului, tinuta orientala fiind obligatorie”, a spus Adrian Chiran, presedintele Clubului Elevilor Liberali Giurgiu, initiatorul acestei actiuni. Tanarul Adrian Chiran a invitat si reprezentantii presei, specificand ca acestia nu vor fi obligati sa vina in tinuta orientala.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. El Hakim spune:

    Ar fi bine s-o invitaţi și pe domnișoara Alinuța ,șefa de la București,și poate înființează și alte tipuri de organizații în care să fie înregimentați elevii în funcție de vârstă și afiliate Partidului Liberal.Și asa are drăguța de ea înfățișare de instructoare de pionieri de pe vremuri.Iar dacă ar accepta să vină îmbrăcată în ținută orientală și să tragă niște dansuri din buric,cred că pietonala str.Gării s-ar umple de lume ca atunci când rula „Vagabondul”la „Ilie Pintilie”,și strada era blocată de dansatoare purtătoare de fuste crete și colorate!

  2. BACless spune:

    sa inteleg ca asta e premiul de consolare al celor ce nu au luat bacul anul acesta.ceva de genul „ultimii la-nvatatura/dar primii la bautura”…felicitari ca-i scoateti din depresie pe analfabetii care fac an de an orasul de ras