Publicat : lun, nov. 9th, 2015

Pe cine vizeaza amenintarea lui Gheorghe Stefan?

amenintareIn sala de conferinta, la PNL Giurgiu, in momentul in care co-presedintele Gheorghe Stefan a vorbit de „funie in casa spanzuratului” se aflau: deputatul Nicolae Florian, consilierul si omul de afaceri Gheorghe Spoiala si viceprimarul Liviu Popazu. Seful lor pe linie politica a facut o declaratie care seamana mai mult a declaratie „de razboi”, a amenintare decat a declaratie politica.

Foarte direct si cu un ton care nu permitea drept la replica, Gheorghe Stefan a spus ca daca vreunul dintre consilierii, viceprimarii sau primarii PNL vor avea afaceri cu statul sau cu institutia la care lucreaza, nu va mai sta la masa cu acestia. Sigur ca declaratia vizeaza un spectru larg de politicieni locali, insa mimica celor care ii erau alaturi nu era una tocmai admirativa pentru aceasta declaratie:

„Imi doresc ca la urmatoarele alegeri sa nu mai am ocazia sa stau la masa – si daca voi fi nevoit s-o fac, renunt eu si plec – cu oameni (primari, viceprimari, consilieri) care sa aiba afaceri cu statul sau cu institutia pe care o reprezinta. Nu mai vreau sa vad ca posteaza pe facebook ce grilujii sunt ei de santierele si lucrarile care se fac in Giurgiu, cand de fapt se duc sa isi vada la lucru propriile utilaje… Nu mai vreau sa vad primari, viceprimari si consilieri care, inainte de a intra in mandat au firme pline de datorii, in faliment sau insolventa si dupa aceea urca firma pan’ la cer. Si nu mai vreau sa vad colegi din PNL care nu fac opozitie – singurul partid cu care trebuie sa ne luptam este PSD – si in egala masura au lucrari cu firme ale PSD-istilor. Daca nu vom curata clasa politica, aceasta nu se va indrepta. Nu vreau sa fac astfel de politica cu astfel de oameni. Cine vrea sa faca politica sa renunte la afaceri cu statul, pentru ca cele mai paguboase afaceri pentru stat sunt cele facute prin lobby politic: sunt proaste calitativ, foarte scumpe si nu aduc niciun castig pentru cetatean” a fost declaratia copresedintelui PNL.

Despre autor

-