Publicat : Dum, oct. 4th, 2015

Pensionarii au petrecut de ziua lor

P 2In fiecare an, pensionarii din Giurgiu au petrecut de ziua lor in prezenta autoritatilor locale, iar anul acesta, “traditia” nu a facut exceptie. In jur de 200 de personae in varsta au participat la petrecerea care s-a desfasurat la Cantina de Ajutor Social. In semn de pretuire a celor care au ajuns la varsta parintilor sau bunicilor lor, la eveniment au participat senatorul Niculae Badalau, prefectul Carmen Nina Crisu, primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu, consilierul judetean Aurelia Dobre, si lupii tineri din PSD (asa cum i-a prezentat presedintele Clubului pensionarilor – Cornea Florica): Razvan Cuc – director al Zonei Libere, Marian Mina – director DRDP Bucuresti si Catalin Lupu. Evident, nu a lipsit de la eveniment, presedintele Consiliului Local al Seniorilor – Victor Boiangiu.

P 1Inainte de inceperea alocutiunuilor obisnuite la asemenea manifestari a fost tinut un moment de reculegere pentru Cristache Caciulan, fost lider al organizatiei municipale a pensionarilor PSD, care a trecut in nefiinta de curand.

P 3P 4Rand pe rand, Cornea Florica – presedintele Clubului Pensionarilor, senatorul Niculae Badalau, prefectul Nina Crisu, primarul Nicolae Barbu si Victor Boiangiu – presedintele Consiliului Local al Seniorilor au avut cuvinte de imbarbatare si urari pentru cei ajunsi la varsta pensionarii.

Cum era de asteptat, senatorul social-democrat Niculae Badalau a aqmintit in alocutiunea sa despre faptul ca PSD si-a respectat promisiunile: majorarea pensiilor, reducerea TVA la medicamente si la alimente, reamintindu-le celor prezenti care au fost si sunt beneficiile unei guvernari de stanga…

“Guvernul PSD este un guvern care munceste pentru bunastarea oamenilor, avem o guvernare care isi doreste si lucreaza pentru oameni, pentru imbunatatirea calitatii vietii tuturor… Majoritatea masurilor luate de Guvernul PSD au adus imbunatatiri considerabile in viata persoanelor vastnice… Va doresc sanatate si o viata lipsita de griji”, a spus Badalau

„Am deplină încredere că liderii social-democrați ne vor fi în continuare alături, iar noi, pensionarii, nu vom mai trăi cu grija zilei de mâine. Totodată, mulțumirile se îndreaptă către dl. senator Bădălău, care ne-a sprijinit mereu, și către Primăria și Consiliul Local Giurgiu, dar mulțumesc totodată și „lupilor tineri” care ne sunt alături. Numai urări de bine, sănătate și la mulți ani!” – Florică Cornea, președintele Clubului Pensionarilor Giurgiu.

P 5Primarul Nicolae Barbu a atins coarda sensibila a pensionarilor, recunoscand in fata acestora ca persoanele in varsta „au oferit totul si au cerut in schimb… foarte putin”…

„Noi ne bazam pe sprijinul dumneavoastra, ati fost mereu alaturi de noi… Ati oferit totul si ati cerut in schimb, foarte putin. Va doresc zile senine si, dati-mi voie sa sper ca ne vom baza in continuare pe sprijinul dumneavoastra” a spus primarul Barbu.

Dupa ce toata seria de urari a fost epuizata, un taraf a deschis „sesiunea” de dans la care pensionarii au uitat de varsta si de „junghiurile vietii” si au incins ringul de dans.

Despre autor

-