Publicat : Dum, iul. 3rd, 2016

PES activists Romania – bilant si strategii la Adunarea Generala

pes 3Sambata, 2 iulie, la Pitesti (judetul Arges) s-a desfasurat Adunarea Generala PES activists Romania. A fost o intalnire a delegatilor din organizatiile PES din toata tara, in cadrul careia s-au analizat rezultatele alegerilor locale. De asemenea, in cadrul acestei reuniuni s-au operat si cateva modificari privind structura nationala a PES activists, astfel ca presedintele Consiliului National PES activists – Adrian Ilie – a fost inlocuit cu Stefan Musoiu, din Slobozia – Ialomita. Surse din PES activists ne-au informat ca organizatia, care cuprinde in acest moment peste 10.000 de activisti, ar putea lua in discutie si eventualitatea stabilirii unor targeturi pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna.
Filiala PES activists Giurgiu a fost reprezentata la Adunarea Generala de la Pitesti de 5 membri: George Palalau, secretar executiv PES activists, Nichita Tereza, Cioaca Ionut, Grigore Mirona si Nan Genu.
PES activists Romania este o organizatie ale carei baze au fost puse de europarlamentarul Victor Negrescu, unul dintre cei mai tineri si mai activi eurodeputati din Parlamentul European, organizatie care are structuri in fiecare judet din Romania si care a depasit deja cifra de 10.000 de membri.pes 1pesxxx

Despre autor

-