Publicat : mar, feb. 17th, 2015

Peste 800 de tineri au participat la petrecerea organizata de catre TSD Giurgiu

v-dayPeste 800 de tineri au fost prezenti la petrecerea organizata de catre TSD Giurgiu, vineri 13 februarie, cu ocazia zilei Indragostitilor – Valentine`s Day. Pe parcursul serii au fost organizate diferite concursuri, de la tombola pana la casatorii de 24 de ore oficiate de catre Primarul Municipiului Giurgiu, domnul Nicolae Barbu. Organizatorii au oferit gratuit si mai multe pachete de masa.

,, Cred cu tarie ca avem nevoie si de astfel de actiuni, deoarece in Municipiul Giurgiu tinerii nu au sa petreaca timpul liber, orasul fiind foarte prost dotat din aceasta privinta a distractiei. Ma bucur ca, foarte multi tineri au fost alaturi de noi vineri si s-au distrat alaturi de noi. Noi, ca organizatie de tineret vrem sa avem cat mai multe actiuni de acest fel deoarece sunt foarte necesare pentru tineretul giurgiuvean, tocmai de aceea promitem ca vom mai organiza asemenea actiuni de aseamenea amploare. Vreau sa multumesc pentru sprijin tuturor celor care ne-au fost alaturi in organizarea acestei petreceri. ‘’ – Udvuleanu Dragos – Presedinte TSD Judetul Giurgiu.

8 cupluri de indragostiti s-au casatorit la petrecerea organizata de catre TSD Giurgiu, acestea primind cadouri din partea organizatorilor. De aseamenea tinerii social democrati au oferit si 25 de premii in cadrul tombolei pe baza invitatiilor.

 

,, A fost o petrecere foarte reusita din toate punctele de vedere. Tinerii au venit cu foarte mult entuziasm si s-au distrat alaturi de noi. Cum am anuntat si in conferinta de presa vreau sa specific ca am reusit sa imbinam utilul cu placutul si am reusit sa strangem 920 RON prin urnele amplasate in clubul DANA V, unde a avut loc petrecerea, banii urmand sa ajunga famiiliei Iordache. Multumim tuturor celor care au contribuit la aceasta reusita. ‘’ – Ionut Barbu – Presedinte TSD Municipiul Giurgiu

,, Vreau sa le multumesc tinerilor prezenti la eveniment deoarece fara prezenta lor petrecerea nu putea sa iasa atat de bine . Mai vreau de asemenea sa le spun ca ii asteptam alaturi de noi, in echipa TSD Giurgiu deoarece incercam sa facem cat mai multe lucruri bune pentru tineretul giurgiuvean, si impreuna suntem mai puternici. ‘’ – Silvian Dumitrache – Vicepresedinte TSD Giurgiu.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ca si chestie „vineri” se scrie cu „V” mare, stiti de ce??
    si inca un lucru, nu mai exagerati cand spuneti ca au fost 800 de perosane, caci daca au fost 300 este bine.