Publicat : vin, iul. 21st, 2017

PNDL II – 783.436.063 lei pentru 191 de proiecte in localitatile judetului Giurgiu

cjgiurgiuIn cadrul unei conferinte de presa desfasurata la sediul PSD Giurgiu, presedintele Consiliului Judetean, Marian Mina (presedinte interimar al PSD Giurgiu) a precizat ca Ministerul Dezvoltarii Regionale, prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL II), a alocat judetului Giurgiu suma de 783.436.063 lei pentru finantarea a 191 de proiecte in toate localitatile judetului suma care va “intra” in aceste proiecte pana in anul 2020.
“Ma bucur ca noi, cei din PSD, am reusit sa ne onoram promisiunile si am adus bani pentru dezvoltarea judetului. Judetul Giurgiu are un numar de 191 de proiecte in valoare de peste 789 de milioane de lei pentru aductiuni de apa, canalizare, scoli si gradinite, reparatii de drumuri.
Meritul este al intregii echipe de la Consiliul Judetean si al primariilor din judet – toti si-au dat interesul si au muncit zi si noapte pentru ca aceste proiecte sa fie puse in practica. Si mai vreau sa spun ca nu s-a tinut cont de culoarea politica a primarilor, ci doar de professionalism si oportunitatea proiectelor… Vrem ca toti locuitorii judetului sa traiasca in conditii civilizate”, a declarat Marian Mina.M MinaLiderul PSD a facut publica si lista cu cele 191 de proiecte si a facut precizarea ca este vorba de modernizarea a 13 drumuri judetene de asfaltarea unor strazi in mediul rural si, evident de celebrele aductiuni de apa si de canalizari.

Despre autor

-