PNL Giurgiu si-a stabilit 11 candidati la primarii pentru alegerile locale

pnlPrintr-un comunicat de presa, PNL Giurgiu isi anunta primii 10 candidati pentru functia de primari la tot atatea localitati din judet. Din comunicat aflam ca “au fost aprobate candidaturile” celor zece si ca “procesul de stabilire a candidaturilor va continua si in zilele urmatoare”. Nu se spune nimic in comunicatul de presa despre modul in care au fost “cooptati” cei zece, dintre care trei sunt actuali primari (Tache Ion de la Adunatii Copaceni, Vasile Barbu de la Daia si Marian Carateanu de la Fratesti), plus doi fosti primar Lucica Moldoveanu de la Gaujani – fost primar PSD si Dragne Chirita de la Valea Dragului – fost primar PDL. Si spunem asta in contextul in care, in alt comunicat de presa, PNL Giurgiu critica modul in care au fost „racolati” cei 49 de primari de catre organizatia PSD…
“COMUNICAT DE PRESA
În ședința de luni, 7 martie, Comitetul Județean Executiv al PNL Giurgiu a aprobat 10 candidați pentru funcţia de primar. Astfel, au fost aprobate candidaturile pentru următoarele unităţi administrativ-teritoriale din judeţ:
1. Adunaţii Copăceni, Ion Tache
2. Călugăreni, Dumitru Iordache
3. Daia, Vasile Barbu
4. Frăteşti, Marian Cărăţeanu
5. Găujani, Lucica Moldoveanu
6. Gostinari, Gheorghe Drăgan
7. Herăşti, Ion Manolache
8. Slobozia, Viorel Vărzaru
9. Valea Dragului, Chriţă Dragne
10. Vedea, Marian Ţaga
Aşadar, până la acest moment, PNL Giurgiu a stabilit candidaţi pentru 11 unităţi administrativ-teritoriale şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu. Procesul de stabilire a candidaturilor va continua şi în zilele următoare.”

Un comentariu

Comentariile sunt inchise