Publicat : vin, nov. 25th, 2016

Podul de la Grădiștea – vedetă națională prin Andronic Dan Catalin – candidatul PMP la Camera Deputatilor!

andronic-gradisteaÎn doar trei săptămâni de la începerea campaniei pentru alegerile parlamentare, Podul de la Grădiștea a devenit celebru și strânge din ce în ce mai mulți susținători pentru refacerea lui. Meritul îi aparține candidatului PMP-Giurgiu pentru Camera Deputaților, Dan Andronic care nu lasă să treacă o zi fără să povestească istoria prăbușirii Podului și amintească de nepăsarea a 14 miniștri ai Transporturilor, care timp de 11 ani, nu au făcut absolut nimic pentru a le ușura viața a mii de giurgiuveni.
Prezent în aceasta saptamana in studiourile a două televiziuni importante – B1TV și Realitatea TV, Dan Andronic a adus în atenția unei țări întregi neajunsurile locuitorilor din Giurgiu, care, în lipsa Podului de la Grădiștea, sunt nevoiți să facă zilnic naveta până la București, pierzând o grămadă de bani și de timp. Atitudinea categorică și argumentele imbatabile folosite de Andronic au determinat-o pe moderatoarea emisiunii de la Realitatea TV, Denise Rifai ca, în pauza publicitară, să-i promită candidatului PMP – Giurgiu tot sprijinul pentru ducerea la îndeplinire a proiectului de refacere a Podului de la Grădiștea. Denise Rifai nu este singura care s-a declarat în favoarea acestui demers. În urmă cu o săptămână, Dan Andronic a primit susținerea liderului PSD Cătălin Ivan pe marginea aceluiași proiect. De altfel, într-o altă zi, la TVR, la o oră de maxima audiență, Doina Pană – fostul ministru al Apelor și Pădurilor – a spus că intenționează să scoată un radar al balastierelor. Declarația deputatului PSD a venit la insistența lui Dan Andronic, care explicase anterior că exploatarea balastierelor ar fi fost o cauză a prăbușirii Podului de la Grădiștea.

Articol comandat de PMP – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160002.

Despre autor

-