Publicat : vin, dec. 11th, 2015

Politica de cincizeci de bani

moneda MPEste inca proaspata si neuscata cerneala pe adeziunea si pe numirea (cel mai probabil verbala) a tanarului Marius Cracea in Miscarea Populara, ca presedinte interimar al organizatiei municipale Giurgiu.
La prima conferinta de presa la care a participat in calitate de presedinte de organizatie, culmea este ca Marius a si… cracanat gura, articuland cuvinte. Tanarul a intrat in forta in campania electorala si s-a luat deja la tranta cu “tiranozaurii” din politichia locala, provocandu-i prin declaratii belicoase.
“Am intrat intr-un joc politic deosebit de dur si de periculos pe care mi-l asum. Miscarea Populara va face o surpriza la Giurgiu – vom sanctiona toate derapajele primarului in functie, dar si incapacitatile presedintelui organizatiei municipale PNL. Pe de o parte vrem sa-l redam pe primarul Barbu familiei si pe de alta parte ne intristeaza destinul tragic al lui Florian Nicolae, care se lupta fara nicio sansa si bate la porti inchise. Mesajul meu este ca doar cu acesti 50 de bani vom darama averile celor cu care vom intra in competitie”, a declarat “dur” Marius Cracea.

Evident ca este vorba de un discurs pe care l-a invatat ca pe o poezie pe care trebuie sa i-o recite lui Mos Craciun in noaptea de Ajun, ca discursul (termen putin pretentios) a fost unul studiat. Si nici nu banuim vreo clipa ca i-ar fi “suflat” vreo silaba, mentorul sau, Ionel Dinu. Cert este ca asteptam cu interes urmatoarele evolutii, dar mai ales eventuale reactii ale celor vizati de acest nou “razboinic” pe firmamentul plin de “astri si astre” al politicii giurgiuvene.

moneda 2

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. hai ca este tare asta )))…mare curaj si cinste lui…