Publicat : joi, iun. 4th, 2015

Ponta nu mai… poposeste la Giurgiu – s-a schimbat modificarea

CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD - 2010 - ROMEXPOPremierul Victor Ponta si-a schimbat programul si… ruta. Desi, initial se anuntase ca acesta va veni in Portul Giurgiu, sursele noastre ne-au informat ca programul premierului s-a schimbat.

Intalnirea de astazi a primului ministru al Romaniei cu primul-ministru al Republicii Bulgaria, Boyko Borisov, si cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans va avea loc la Ruse, in Bulgaria, iar sedinta comuna va avea loc in orasul vecin. Asadar, in jurul orei 13:30, premierul va ajunge la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, in drumul sau spre Ruse…

Nici la intoarcere, Victor Ponta nu va opri la Giurgiu ci… va tine drumul drept spre Capitala.

Asadar, cei care sperau sa fie numiti astazi in functii si mariri la PSD, mai au de asteptat – premierul le va trimite… mutarea in plic. Sigilat sau nu, acesta va fi deschis, iar surpriza va fi cu atat mai mare cu cat numele nu a fost vehiculat inca in media locala. Parol…

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Maicu Terezu spune:

    iata ca am aflat azi de ce pontache nu a mai venit ieri la Giurgiu,pentru ca stia ca azi are vizita la DNA.asta ne este premierul,un penal la fel ca toti psdistii.de asta au facut scut in jurul lui sova,pentru ca stiau ca daca pica el vor pica toti.aceasta caracatita psdista a sufocat tara,au furat cat pentru 10 vieti,iar amaratii care abia isi gasesc un loc de munca trebuiesc sa plateasca darile la timp altfel sunt penalizati.de asta badalau il sustinea pe dragnea,pentru ca toti sunt hoti si penali pana in maduva oaselor.si psd giurgiu colcaie de hoti si pungasi in frunte cu baronul badalau continua cu barbu,floricel,cuc si toti ceilalti corupti care au secat un judet si asa defavorizat,la fel cum liderii psd de la centru au secatuit aceasta tara dupa ’90.iata deci care sunt adevaratii penali,cine sunt de fapt psdistii,si pe cine s-a inghesuit prostimea sa voteze pentru o punga de faina si una de zahar.sper sa urmeze oprescu si tariceanu,alti doi penali aflati pe statul de plata al psd.
    P.S. astept postacii psd platiti din bani publici sa inceapa sa comenteze

  2. Bine că am aflat de la giurgiuveni această veste,că televiziunile de știri din capitală nu mai prezintă asemenea întâlniri ,le pasionează cu totul alte subiecte,de scandal si de cancan,deși sunt posturi speciale care își trag seva numai din lături și mizerie umană!Probabil că l-or fi informat consilierii ce urât au scris unii giurgiuveni despre el,deși dacă îi iei la bani mărunţi repetă ca niște papagali expresiile folosite de fostul președinte,când ieșea seară de seară la TV să -i înjure pe toți.De unde si vorba că”unii își merită soarta!”