Publicat : joi, mai 14th, 2015

Prefectul de Giurgiu a emis ordine de incetare a mandatului pentru primarii din Izvoarele si Floresti-Stoenesti

crisuIn cadrul unei conferinte de presa, prefecta de Giurgiu, Nina Crisu a precizat (pentru a nu mai exista speculatii in presa) ca a emis doua ordine de incetare a mandatului de primar: pentru primarul din Floresti-Stoenesti si pentru primarul din comuna Izvoarele.

„Potrivit prevederilor legale, eu nu dau decizia de incetare a mandatului, ci doar iau act de incetarea mandatului. Legea penala nu face diferentiere intre pedeapsa privativa de libertate cu executare sau cu suspendare. Pentru a ma edifica, am purtat o serie de corespondente cu ministerele implicate (justitie, ministerul dezvoltarii, ministerul de interne), si chiar cu membrii comisiilor juridice ale celor doua camere ale Parlamentului, iar raspunsul a fost acelasi: nu exista diferente intre cele doua moduri de executare a pedepsei: de o parte sau alta a gratiilor”, a declarat Carmen Nina Crisu.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Un om simplu spune:

    Domnule Admin,
    Dom’ne va rugam noi, mai multi cititori ai ziarului dvs, va rugam ceva insistent!
    Dom’ne nu mai TOLERATI in breasla jurnalistilor care este o breasla onorabila falsi ziaristi gen Cimpoeru, care nu are nici cele mai elementare notiuni privind aceasta profesie! Ce sa mai vorbim despre deontologie sau impartialitate? Asta nu a auzit de asa ceva! Traieste in lumea lui si a puskeriasilor sai!