Preluarea Apa Service de catre CJ, “o idee fara judecata”

apa serviceDeclaratia facuta in urma cu doua saptamani de administratorul judetului, Razvan Cuc (presedinte GLAC, presedinte ADI “Sanatate prin apa curata”, presedinte ADI “Managementul deseurilor”, presedinte ADI “Iluminat eficient”, directorul de campanie electorala al PSD Giurgiu, etc.) cum ca SC Apa Service ar putea fi preluata de Consiliul Judetean, nu a ramas fara ecou.
In conferinta cu pricina, administratorul judetului a precizat ca CJ va face o infuzie de capital in societatea pe care o va prelua, penytru a o face rentabila… Sigur ca declaratia a fost facuta sub imperiul hormonilor tropaitori (nu degeaba face parte din “haita” lupilor tineri), dupa “succesul rasunator” avut cu preluarea Zonei Libere de la municipalitate. Deh, din doua, tot s-o nimeri una…
In conferinta de presa de miercuri, 24 august, primarul municipiului a comentat aceasta intentie si a pus-o pe baza “tineretii impetuoase” a… declarantului.N B apa service
“Cum sa spui ca faci infuzie de capital? De cand se poate ca actionarul minoritar sa poata impune ceva catre actionarul majoritar? Consiliul Judetean are 1,7% din actiunile de la Apa Service, cum sa impuna ei reguli, in situatia cand Consiliul local are 83%?
Sunt idei fara judecata, asistam la o lansare a carlanilor sau cineva ii lasa liberi, sa-si rupa gatul. Ce investitii are Consiliul Judetean in infrastructura de apa si canal? Niciuna! Aici este vorba despre o decizie politica luata in pripa… “, a declarat Nicolae Barbu.

3 comentarii

  1. PACALICIUL ORASULUI vrea sa aiba societati in subordine, ca de oras s-a ocupat suficient pana acum , avem de toate, strazi asfaltate, trotuare pe care sa nu iti rupi picioarele, parcuri ingrijite, si cel mai important „fete zambitoare pe trotuare „. Probabil asa a vazut el prin tarile calde pe unde se plimba de 3-4 ori in fiecare an.
    PS: Cati investitori a atras pana acum „Edilul”????

  2. UN CUC PREA INFOMETAT ! CATE FUNCTII , ATATEA MOFTURI.INTR-O BUNA ZI O SA REGRETE.Pe deasupra ,mai vrea sa devina candidat pentru CaMERA Deputatilor…asta nu mai este carlanie ci marlanie pe fata ! Rusinica,MAI Razvanica…fIECARE PASARE PRE LIMBA EI PIERE,NU-I ASA ?!

Comentariile sunt inchise