Publicat : vin, feb. 19th, 2016

Presedintele PSD Giurgiu: Nu voi negocia posturi de dragul aliantelor. Alianta noastra este o alianta cu cetateanul!

Nae BadalauIn cadrul unei conferinte de presa, senatorul Niculae Badalau, presedintele PSD Giurgiu a declarat ca nu va negocia cu niciun partid posturi doar de dragul aliantelor…
“Alianta noastra, este alianta cu cetateanul. Este punctul meu de vedere. Sigur ca imi doresc o majoritate in Consiliul Judetean si Consiliul municipal, dar sunt sigur ca o vom face cu o conditie: ca alianta noastra sa fie o alianta cu cetatenii. Iar cetatenii stiu ca ne-am validat in cei trei ani in care am derulat proiecte in majoritatea localitatilor din judet. Am adus in aceasta perioada peste 1.300 de miliarde de lei pentru proiecte de apa si canalizare, pentru 420 de kilometri de drumuri asfaltate si 600 de kilometri de retele de apa potabila. Oamenii stiu asta si au incredere in noi.
Doar de dragul aliantelor nu vom negocia posturi pentru a pune in functii niste incapabili. Nu vom face aliante bazate pe santaj, ci majoritati care sa ne ajute sa dovedim ca tot ce am facut si facem este in sprijinul cetatenilor din comunitatile judetului“, a declarat Niculae Badalau.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Alex spune:

    1300 miliarde x 15% comision = ATRACTIV!