Publicat : joi, mart. 9th, 2017

Primaria Giurgiu – gazda unei intalniri in care s-a abordat tema achizitiilor publice

P 2Astazi, 9 martie, Primaria municipiului Giurgiu a gazduit o intalnire la care a fost abordata tema achizitiilor publice , intalnire organizata de Asociatia Municipiilor din Romania (AMR) la nivelul regiunii Sud Muntenia. La eveniment au participat si reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice, primari si responsabili cu achizitiile publice din toate primariile de municipiu din zona Sud Muntenia.
Au avut loc discutii aplicate, legate de procedurile de achizitii publice, iar prezenta la acest eveniment a presedintelui Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice, Bogdan Puscas a fost unul benefic pentru problematica pusa in discutie de cei prezenti, mai ales ca responsabilii cu achizitiile publice de la nivelul primariilor au adresat intrebari concrete, legate de problemele cu care s-au confruntat.
Asadar, intalnirea a avut scopul de a identifica solutii comune la problemele intampinate in aplicarea Legii nr. 98/2016 privind achizitiile publice dar si a Legii nr. 100/2016 privind concesiunile de lucrari si concesiunile de servicii.P 1

Despre autor

-